Quintessentially Lifestyle: Aplikacija za ljude sa stilom!

Dejan Bodiroga koristi Quintessentially Lifestyle

Kompatibilna s Apple i Android uređajima, aplikacija je ultimativni vodič luksuznog lifestyle-a, ne samo za članove već i za one koji će tek postati. Aplikacija nudi jedinstvene preporuke top destinacija u 50 gradova koji odišu stilom, ali i insajderski pristup koji će vam pomoći da uđete u londonski ‘The Box’ ili nabaite unikatnu Birkin torbu.

Koristeći izuzetno iskustvo stručnjaka Quintessentailly Lifestyle-a, aplikacija nije samo mesto pronalska najboljih restorana, hotela, spa centara, barova i klubova, već nudi pristup osobama koji nisu članovi Quintessentially-a. Bilo da se radi o ulaznicama za eksluzivni event ili ograničenom modelu ručnog sata, vaš smartphone će vam ubuduće otvarati ta vrata!

Za pregled i traženje top mesta u svetu izaberite: entertainment, travel i shopping ili iskoristite opciju ‘Q insider’ kako bi otkrili neophodne evente ili lokacije u gradu.

Kada odaberete kategoriju otkrićete mnoštvo preporuka i dostupnosti u životu za koji ste dosad mislili da je nedostižan.

(old_image)

Kao da pristup svetu luksuza nije dovoljan, ova aplikacija je takođe stvorena da oduševljava i iznenađuje.

Prilikom kretanja ili dolaska na određenu lokaciju ova jedinstvena funkcija vam preporučuje ekskluzivne pogodnosti i ponuden a vašem dlanu. Koristeći GeoTagging, Quintessentially Lifestyle App će Vas upozoriti na odgovarajuće ponude tamo gde se nalazite – to može biti slobodan sto u traženom restoranu ili ulaznice za popularni koncert, netom puštene u prodaju.

S prisustvom u preko 60 gradovaQuintessentially Lifestyle App je vaša ulaznica svemu najboljem što život može ponuditi. Svaka preporuka je garancija izvrsnosti pa svakom pretragom imate koris tod našeg poznavanja destinacije, to znači da će samo najzanimljivija i posebna iskustva biti prikazana.

Nadalje, aplikacija korisnicima daje pristup proizvodima odabranim od strane naših stručnjaka iz Quintessentially Wines, Flowers i Gifts uz mogućnost jednostavne kuovine istih.

Dok osobe koje nisu članovi Quintessentially-a mogu uživati u pregledima i ponudama, Q članovima je ostavljenamogućnost da u istom trenutku mogu poslat iupit svojem Lifestyle Manager-u samo pritiskom dugmeta na ovoj revolucionarnoj aplikaciji – plasiranje upita nikad nije bilo jednostavnije!

Pogledajte još