Poslednji slatki vikend: Zatvara se Šećer Kuća!

0

Šećer Kuća se posle četiri sezone na beogradskoj mapi noćnog života zatvara 30. aprila, pa će ovaj petak i ova subota predstavljati poslednji parti vikend u Zuckeru!

Foto: Promo/PR služba kluba Šećer (Zucker)

Prvog dana oproštajnog vikenda od kluba, koji je tokom prethodne četiri godine čuvao iskonsku urbanu andergraund priču u Beogradu, nastupiće duo Iron i Byp sa gostima. Na meniju će, kao i uvek kad je ovaj dvojac za pultom, biti Hip Hop, RnB, Bass. Trap, Old School i Dancehall tonovi.

Dan kasnije je poslednje Indie-go veče u Šećeru i ujedno poslednje veče serijala ove sezone zatvorenom, pošto se zbog toplijeg vremena uskoro seli na terase i reke. Indie-go ekipa će baš zato, zbog ova dva važna povoda, napraviti party poslasticu sa najvećim hitovima u poslednjih 17 godina. Noge na podijumu ove subote će vam pokretati bendovi Stone Roses, Happy Mondays. Rapture, Hot Chip, Pixies, Sonic Youth, Black Keys, Arctic Monkeys, Cure, Smiths, New Order, Kings of Leon i drugi zaštitni znakovi indie scene.

Ulaz u petak je slobodan do ponoći dok će se posle plaćati 200 dinara, dok se u subotu do 00 sati plaća 100, a nakon tog vremena 150 dinara.

Poslednja žurka, koja će predstavljati i definitivan oproštaj od ovog kluba, zakazana je sledeću sredu (30. aprila), kada će nastupiti naš najbolji DJ Marko Nastić. Da, dobro ste čuli, zatvaranje je u sred nedelje, u sredu! Ali ne brinite, svi će lako moći da dođu na zatvaranje, pošto su 1. i 2. maj neradni dani, pa niko neće morati ustaje rano ujutru zbog posla! Tako da, planirajte sredu i Marka Nastića!

Foto: Promo/PR služba kluba Šećer (Zucker)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.