Jamiroquai zvezda Sea Dance Festivala!

Nakon više od dvadeset godina uspešne karijere, 25 miliona prodatih albuma, osvojene Grammy nagrade, mora otkačenih šešira i jednog od najposećenijih koncerata u istoriji EXIT festivala, Jamiroquai se pridružuju EXIT avanturi, da hitovima "Virtual Insanity", „Cosmic Girl“, „Little L“, „Corner of the Earth“ i mnogim drugim, pokrenu posetioce Sea Dance festivala na fanki morski ples!

Nakon čak 22 godine na sceni Džej Kej i ekipa dokazuju postojanost svog sebi svojstvenog izraza, bojenog godinama funk, electro i čisto pop deonicama. Kombinacija lepršavog glasa i zanimljivih odevnih kreacija omogućila im je iskakanje iz šablona i rezultovala karijerom prepunom hit singlova, poput „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“.

Čak i posle toliko dugoročne i nagradama ovenčane karijere, Jamiroquai i dalje važe za bend koji daje sve od sebe na nastupima, što će se sigurno desiti i na Sea Dance festivalu, pred morem fanova spremnih da ponovo zaplešu sa Džej Kejem, večitim dečakom!

EXIT AVANTURA / SEA DANCE FESTIVAL 15 - 17. JUL, PLAŽA JAZ

Sea Dance festival biće održan od 15. do 17. jula 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstaviće savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, otpočinje 11. juna na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu 10-13. jula na EXIT festivalu, nakon čega se letnja žurka seli na Jadransku obalu.

Glavna bina Sea Dance Festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstaviće publici tri omiljene bine sa EXITa! Na glavnoj bini Sea Dance festivala prvog dana gostovaće Mejn stejdž EXITa, a glavne zvezde biće Džej Kej i Jamiroquai! U sredu, 16. jula, na drugi dan festivala, na Sea Dance glavnoj bini predstaviće se čuveni EXIT X-Bass program, koji se, drugu godinu zaredom, realizuje sa najznačajnijom platformom za promociju bass muzike na svetu, čuvenim UKF-om. Pored bass velikana, u sredu će na glavnoj bini gostovati i predstavnici EXITovoj publici omiljene Fusion bine (druge najveće live bine na festivalu).

Konačno, u četvrtak, 17. jula, zvezde glavne bine SEA DANCE festivala biće gladijatori sa čuvene EXITove Dance Arene, jednog od najboljih densflorova na svetu i mesta susreta elektronskih titana. Energija Dance Arene, zajedno sa elektricitetom nabijenim morskim vazduhom dovešće do eksplozije hiljadu sunaca poslednjeg dana SEA DANCE festivala!

U tri dana glavna bina SDF predstaviće tri najveće bine sa EXITa, međutim to nije sve! Ovom prilikom najavljujemo još omiljene tri bine sa EXITa koje će svoje mesto naći i na SEA DANCE festivalu!

Morskom izdanju EXITa pridružuju se još i REGGAE STAGE, spiritualna duša EXIT festivala, LATINO STAGE, rezervisan za egzotične plesove, ali i SILENT DISCO, najbolja festivalska zabava, đuskanje sa slušalicama na dve frekvencije do zore!

Kamp Sea Dance festivala, smešten pored same obale mora, biće organizovan u zoni festivala, između Glavne bine i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. jula, te će svim posetiocima pružiti nezaboravne letnje noći pod vedrim nebom, sa hiljadama mladih ljudi iz celog sveta!

U prodaji su ulaznice za EXIT AVANTURU sa pretprodajnom cenom od 6.990 dinara. Ulaznica za EXIT AVANTURU podrazumeva četvorodnevnu ulaznicu za EXIT FESTIVAL 2014 i trodnevnu ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL 2014. Srednjoškolci i studenti ulaznice za EXIT AVANTURU mogu da kupe po posebnoj, povlašćenoj ceni od 5.990 dinara. Redovna cena ulaznica za EXIT AVANTURU biće 16.980 dinara.

NEMAŠ KARTU? IMAŠ PRIJATELJE! Na 5 kupljenih kompleta za EXIT AVANTURU dobijate 1 gratis, kao i karte za Queens Of The Stone Age besplatno za sve! Više na linku: http://www.exitfest.org/sr/news/nemas-kartu-imas-prijatelje-0

OTP prodaja ulaznica za EXIT AVANTURU na rate: http://www.exitfest.org/sr/news/otpocni-avanturu-uz-otplatu-exit-karte-na-rate .

U prodaji je i trinaestodnevni EXIT AVANTURA PAKET, za sve one koji su spremni za pravu letnju uživanciju, koji obuhvata ulaznicu za EXIT i ulaznicu za SEA DANCE festival, prevoz autobusom iz grada polaska do Novog Sada, od Novog Sada do Jaza i nazad do grada polaska, smeštaj u kampu u Novom Sadu i smeštaj u kampu na Jazu. EXIT AVANTURA PAKETI dostupni su po ceni već od 12.600,00 dinara. Više na http://www.exittrip.org/srp/ .

Sve informacije na sajtu www.seadancefestival.me i www.exitfest.org

Pogledajte još