Daily Mail o Bibi Struji: Čovek koji može da podnese milion volti

Čovek ćelave glave i blage naravi, ne postoji ništa što bi ukazivalo da je Biba Struja (56) iz Požarevca neobičan čovek. Na prvi pogled izgleda kao neko ko je posvećen porodici. Ali nije sve baš kao što se čini, jer se u ovom skromnom gospodinu krije moć koja i dan danas zbunjuje medicinare i njegove prijatelje, prenosi Daily Mail.

Gospodin Struja je ljudski provodnik i sposoban je da izdrži udare visokonaponske struje koja bi ubila bilo koga drugog. Njegove moći su toliko napredne da može čak i da skladišti energiju kao baterija, a poznato je da prži kobasice svojim sopstvenim rukama.

Biba Struja će se pojaviti u dokumentarnom filmu na Kanalu 4, gde će svoju moć staviti na test 'protiv' visokonaponske struje od milion volti!

(old_image)
Visoki napon: Biba sprovodi struju i 'pali' fluoroscentnu cev

„Prvi put sam otkrio svoju moć kada sam bio mlad. Slučajno sam izvukao kabl iz zemlje, napon je trebao da me ubije, ali sam bio imun na udar“, objašnjava svoje početke ovaj skromni gospodin. Živi sa ženom Marijom i sinom Borisom u istom selu gde je odrastao. „Ne znam da li je ovo dar od Boga, ali svi mi se rađamo sa nekim talentom. Ja mislim da sam bio rođen za ovo“, kaže Biba.

Otkako je otkrio svoju neverovatnu sposobnost da izdrži elektrošokove, Biba i njegova porodica su počeli da žive od toga. Nizao je razne 'visokonaponske' podvige, a u svojoj kući je otvorio i kliniku za elektro-terapiju. U klinici leči ljude, koji imaju artritis, dodirivanjem svojim naelektrisanim rukama.

„On je fenomen. On je jednostavno rođen ovakav. Ja sam ga ovakvog i prihvatila. Njegova moć i novac koji ta moć donosi su dobri za našu porodicu“, dodaje njegova žena Marija.

Izvor: Daily Mail

Pogledajte još