FILMSKE EKIPE STIGLE NA KOPAONIK: Fejsbuk snima dokumentarac o Novaku Đokoviću

Zbog prvog tenisera sveta na Kopaonik je došla filmska ekipa koju je angažovao Fejsbuk. Razlog je sninimanje dokumentarca o Novaku Đokoviću u kojem će biti i kadrova sa sedme "Drugarijade" koju organizuje fondacija srpskog teniskog asa.

Višečlana ekipa je stigla iz Velike Britanije, sa brojnom opremom, bogatim iskustvom i željom da Đokovića, njegovu suprugu i Fondaciju predstave celom svetu na lep i zanimljiv način.

Na čelu njihovog tima koji čine producent, zvučni operator, kamermani i asistenti, je Tom Peri iz Londona, ispred kompanije "Film farmers", angažovanom od strane Fejsbuka, a prvi saradnik je Sem Klejson iz Sautemptona.

- Naš tim i nije toliko veliki, jer smo ovako fleksibilniji i možemo brže i lakše da napravimo snimke. Pravimo film od nekoliko minuta, sa fokusom na dobrotvornim aktivnostima najboljeg tenisera na planeti. Sa tim zadatkom smo proveli nekoliko divnih dana u Brzeću snimajući aktivnosti Fondacije 'Novak Đoković'. Sve je proteklo jako dobro i glatko, a imamo mnogo odličnih kadrova sa decom gde su se Novak i Jelena družili sa njima. Stvarno je sve besprekorno, tako da smo veoma zadovoljni kako napreduje snimanje. Korisnici mreže će moći da vide materijal krajem oktobra ili do kraja godine najkasnije - ističu Britanci, saopštio je Đokovićev PR tim.

Kako naglašavaju, Đoković ih je oduševio profesionalizmom, strpljenjem i odnosom prema mališanima koje je ugostio na kampu prijateljstva.

- Definitivno ću od sad, pa nadalje, navijati za njega kada budem gledao tenis. Novak je jako fin, opušten, prijatan, i sve što smo ga zamolili da uradi, činio je sa lakoćom. Srećni smo što sarađujemo sa takvim čovekom i nadam se da ćemo imati prilike da snimamo ponovo - kaže Tom.

O Novakovoj filantropskoj strani tim iz Engleske nije bio mnogo upoznat, dodaje Sem.

- Znali smo za njegovu tenisku karijeru, ali ljudi u Engleskoj generalno nisu dovoljno upoznati sa fondacijom, i svime onime što radi kako bi pomogla deci, pogotovo ovde u Srbiji. Tako da je bilo jako lepo otvoriti oči i videti šta Novak i fondacija čine za najmlađe - objasnio je Klejson.

Tim iz Londona priznaje da je oduševljen ambijentom na Kopaniku.

- Planina je zadivljujuća i celokupan ambijent na Kopaoniku. Uživamo u svakom trenutku. Jasno nam je i zašto Novak često ističe ovaj deo Srbije u svojim intervjuima. Preporučićemo našim prijateljima da i oni posete vašu zemlju - zaključuju Britanci.

Izvor: Tanjug
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još