Ponos i suze: Priča devojčice koja nije videla tatu danima

0

– Nisam videla tatu pet dana. Znate, on spašava termoelektranu u Obrenovcu, tamo radi, puno je vode, bez struje su, spasioci im donose hranu i čuli smo se, imaju fiksni telefon… – priča mala devojčica čiji tata radi u TENT-u

Jedna devojčica čiji se tata već pet dana ne vraća kući s posla u TENT-u i koji s kolegama brani od vode ovu elektranu, ostavila je veoma jak utisak na svoju nastavnicu muzičkog, koja je ovu priču objavila na svom Fejsbuk profilu.

– Nisam videla tatu pet dana. Znate, on spašava termoelektranu u Obrenovcu, tamo radi, puno je vode, bez struje su, spasioci im donose hranu i čuli smo se, imaju fiksni telefon… – pričala je mala sa suzama u očima, kako kaže njena nastavnica.

Ona je i dalje fascinirana načinom na koji je devojčica to ispričala, kao i ponosom koji je zračio iz nje zbog tate heroja.

– Rekoh joj da je važno da su sačuvali živote i da su bezbedni svi koji tamo rade i da su to naši pravi heroji. A ona meni (nama u razredu) da je jako važno što su ostali tamo… Ali taj njen ponos u očima, to je za divljenje – pod utiskom je nastavnica.

Izvor:telegraf

Foto: yayimages.com/wavebreakmedia

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.