Tajne stila nabolje odevenih žena

0

One uvek izgledaju fantastično. Šta god da obuku stoji im savršeno, iako se čini da se ne trude previše. Koja je njihova tajna?

Miranda Ker, Olivia Palermo, Kate Mos i još mnoge druge važe za najbolje obučene dame. Uvek željno iščekujemo njihove „street style“ fotografije, kako bi od njih „ukrale“ ideje za naš imidž. Sigurno se pitate kako im uspeva da stalno izgledaju doterano, a ipak ne odaju utisak da su ceo dan provele u potrazi za savšenom kombinacijom. Evo u čemu je tajna.

Ulažite u kvalitetnu garderobu

Kada kupujete odeću koja je te sezone hit, slobodno kupite jeftinije stvari jer to može biti u trendu sezonu ili dve, a onda da padne u zaborav. Ipak, ako kupujete cipele, torbe, jakne ili neki krupniji komad odeće zaboravite na trendove i kupite ono što vam se dopada i što je boljeg kvaliteta.

Osmislite svoj imidž

Žene sa stilom uvek imaju barem jednu sigurnu kombinaciju za koju znaju da će uvek dobro proći. Izaberite i vi svoju omiljenu kombinaciju u kojoj ćete se uvek osećati dobro, ali i glamurozno.

Kršite modna pravila

Pod ovim se podrazumeva da izađete iz modnih klišea, i same osmislite, dodate ili oduzmete neki modni detalj. I zapamtite, moda je igra- nemojte je shvatati previše ozbiljno.

Kupujte pametno

Prilikom kupovine, razmislite da li komad koji vam je zapeo za oko možete da iskoristite u više kombinacija.

b92

Foto: yayimage

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.