Kakav kupaći kostim vam najbolje pristaje?

0

Sunčano vreme i visoke temperature podsetilo nas je da uskoro sledi odlazak na more! Sad je pravo vrieme da otpočnete sa pripremama, kako biste u potpunosti bili zadovoljni svojim izgledom na plaži. Osim vežbanja, anticelulitnih masaža, dijeta, odlazaka u solarijum, jedan od bitnih momenata svakako je odabir kupaćeg kostima u kojem ćete najbolje istaći svoje adute i prikriti nedostatke. Mi vam možemo pomoći u tome!

Kakav kupaći kostim najbolje pristaje tvojoj telesnoj građi?

KRUŠKA. Širi bokovi i kukovi, uzak struk i male grudi. Devojke s kruškolikom građom tela trebale bi izbegavati jednodelne kupaće kostime jer oni ne oblikuju i ne ističu zadnjicu na najbolji način. Najbolji izbor za njih su dvodelni kostimi, kod kojih se gornji deo ističe jarkom bojom ili upečatljivim dezenom, dok je donji dio jednobojan. Tako će svu pažnju sa donjeg dela tela, koji želite sakriti, usmeriti na gornji, kojeg želite naglasiti.

JABUKA. Tanje noge i ruke, te zaobljeniji gornji deo tela (stomak i struk) karakteristike su jabukolike građe. Devojke s ovakvom građom, trebale bi izbegavati gornje delove kupaćih kostima u obliku topa. Njima najbolje pristaju jednodelni modeli. Ukoliko ipak više vole dvodelne, trebaju voditi računa da donji deo sadrži neki zanimljiv detalj, a gornji da bude jednobojan i manje upadljiv.

RAVNA GRAĐA TELA. Telo poput dečaka imaju vitke devojke bez izraženih oblina. Njima najbolje pristaju jednodelni kostimi, s duboko izrezanim delovima koji će stvoriti utisak užeg struka. Ipak, ukoliko se odluče za dvodelni kupaći kostim, onda bi oba dela trebala da budu iste boje ili dezena, kako jedan ne bi odvlačio pažnju s drugog, kako ne biste nepotrebno naglašavali jedan ili odvlačili pažnju s drugog dela tela.

PEŠČANI SAT. Sretnice sa proporcionalnim grudima i stražnjicom, uskim strukom i širim bokovima najlakše pronalaze savršen kupaći kostim za sebe. Mogu se igrati s jednodelnim i dvodelnim komadima, kao i jednobojnim i šarenim varijantama.

ljepota.ba

Foto: yayimage

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.