Požar i tri sudara tokom noći u Beogradu

Prema rečima portparola te službe Nade Macure, ekipe Hitne pomoći intervenisale su tokom noći 122 puta, od čega je 18 intervencija bilo na javnom mestu.

U naselju Jakovu u ulici Bate Boljanca oko 22.20 izbio je požar u kome nije bilo povređenih a pola sata nakon ponoći, u sudaru na auto putu u visini aerodroma, tupe povrede grudnog koša zadobio je muškarac star 30 godina, koji je kasnije prebačen na KBC "Bežanijska kosa".

Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, u Jakovu se oko 2.45 dogodila još jedna saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe povređene nakon pada sa motora.

"Tom prilikom, žena stara 25 godina zadobila je posekotine i otoke dok je 28-godišnji muškarac pored posekotina, zadobio i tupe povrede ramena", rekla je Macura i dodala da se te osobe prebačne na Urgentni centar.

U Brankovoj ulici u pravcu od tunela prema Brankovom mostu, 26-godišnji muškarac zadobio je oguljotine čela, desnog kolena i tupe povrede stomaka u sudaru, zbog čega je prebačen na Urgentni centar. Kako je rekla Macura, Hitnoj pomoći su se tokom noći najčesće javljali srčani bolesnici i astmatičari.

Pogledajte još