Nove pogodnosti od Vibera: Od sada mogući besplatni video-pozivi

0

Novi update popularne aplikacije potpuno je promenio njen dizajn, a omogućio je i besplatne video pozive, funkcija koja odavno postoji na desktop varijanti Vibera

Jedna od najpopularnijih aplikacija koju većina korisnika pametnih telefona svakodnevno koristi Viber danas je dobila veliki update. On je doneo potpuni redizajn aplikacije, a još bitnije i mogućnost besplatnih video poziva.

U samoj aplikaciji promenjen je dizajn ikonica, ali i poruka koje sada izgledaju kao oblačići.

Najveća novina su definitivno video-pozivi. Poznato je da je Viber ovu funkciju omogućio u svojoj desktop aplikaciji, ali od danas ona je dostupna i na Android i iOS operativnim sistemima. Prema rečima kompanije, nova opcija će zahvaljujući dobroj optimizaciji raditi i na sporijim mrežama, ali naravno kvalitet slike neće biti vrhunski.

Još jedna novina unutar aplikacije jeste QR kod koji u sebi sadrže vaš broj telefona. Kada vas neko pita za broj, sve što treba jeste da uključi QR kod skener i pređe telefonom preko ovog koda kako bi smartfon automatski zapamtio broj.

Iz kompanije je najavljeno da se do kraja godine sprema još velikih update-ova, a jedan od njih biće i predstavljanje igrica unutar samog Vibera.

Telegraf.rs

Foto: Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.