Pevačica ne krije da je u vezi sa oženjenim muškarcem!

Mlada pevačica Milica Todorović našla se na udaru domaćih medija nakon što se pojavila informacija da je u ljubavnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je zvanično oženjen.

Njegova supruga Andrea Demirović oglasila se pre nekoliko dana i rekla da je rešila da angažuje advokata kako bi se razvela od Miloša, a dnevni list "Blic" javlja da se on trenutno nalazi sa Milicom u Švajcarskoj gde uživaju daleko od paparazza i medija.

- Milica i Miloš su veoma zaljubljeni, ali još nisu spremni da o vezi govore za medije. Njihovi osmesi govore više od bilo kojih reči, a ćutanjem se brane od neugodnih pitanja o Miloševom braku. Iako već nekoliko meseci između njega i Andree nema ljubavi, oni se zvanično još nisu razveli, a njihovim porodicama nije svejedno da u medijima čitaju, slušaju i gledaju o njegovoj novoj vezi. Budući da i Milica potiče iz porodice u kojoj poštuju tradicionalne vrednosti, ni njoj ne godi priča o aktuelnoj vezi, ali ne želi da odustane od Miloša zbog toga - rekao je izvor, koji je dodao da Milica od svojih najbližih ne krije vezu sa Milošem.

Todorovićeva je u Švajcarskoj proslavila rođendan pre nekoliko dana, a zatim je produžila boravak.

- Zbog toga sam odlučila da sebe častim rođendanskim odmorom u Švajcarskoj, a sa mnom su i svi članovi benda, kao i drugi poslovni saradnici. Ovde ćemo biti nekoliko dana i nadamo se dobrom provodu - rekla je Milica krijući da je u odabranom društvu i njen novi izabranik, s kojim odnedavno i sarađuje, prenosi Opera17.

Pogledajte još