Pevačica ne krije da je u vezi sa oženjenim muškarcem!

0

On još uvek nije zvanično razveden, a ona potiče iz tradicionalne porodice, pa nikome nije prijatno što se priča provlači kroz medije.

Mlada pevačica Milica Todorović našla se na udaru domaćih medija nakon što se pojavila informacija da je u ljubavnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je zvanično oženjen.

Njegova supruga Andrea Demirović oglasila se pre nekoliko dana i rekla da je rešila da angažuje advokata kako bi se razvela od Miloša, a dnevni list „Blic“ javlja da se on trenutno nalazi sa Milicom u Švajcarskoj gde uživaju daleko od paparazza i medija.

Milica i Miloš su veoma zaljubljeni, ali još nisu spremni da o vezi govore za medije. Njihovi osmesi govore više od bilo kojih reči, a ćutanjem se brane od neugodnih pitanja o Miloševom braku. Iako već nekoliko meseci između njega i Andree nema ljubavi, oni se zvanično još nisu razveli, a njihovim porodicama nije svejedno da u medijima čitaju, slušaju i gledaju o njegovoj novoj vezi. Budući da i Milica potiče iz porodice u kojoj poštuju tradicionalne vrednosti, ni njoj ne godi priča o aktuelnoj vezi, ali ne želi da odustane od Miloša zbog toga – rekao je izvor, koji je dodao da Milica od svojih najbližih ne krije vezu sa Milošem.

Todorovićeva je u Švajcarskoj proslavila rođendan pre nekoliko dana, a zatim je produžila boravak.

Zbog toga sam odlučila da sebe častim rođendanskim odmorom u Švajcarskoj, a sa mnom su i svi članovi benda, kao i drugi poslovni saradnici. Ovde ćemo biti nekoliko dana i nadamo se dobrom provodu – rekla je Milica krijući da je u odabranom društvu i njen novi izabranik, s kojim odnedavno i sarađuje, prenosi Opera17.

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.