Maloletni, a već dileri: Uhapšenо šestoro zbog prodaje heroina na Karaburmi

0

Pripadnici beogradske policije, nakon višemesečnog rada uhapsili su M.B. (1989), R.J. (1947), i priveli četiri maloletnika, zbog sumnje da su na teritoriji Beograda, na Karaburmi, orgnizovano prodavali heroin.

Policija ih tereti kao članovi kriminalne grupe za dva krivična dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje oružja i eksplozivnih materija.

M.B, je prema sumnjama policije od za sada NN lica, nabavljao heroin, odnosio je u stan kod R.J, gde su je prepakivali u manje paketiće i predavali ih osumnjičenim maloletnim licima radi dalje ulične prodaje.

U policiji navode da su dosadašnjim radom utvrdili je da je ova „kriminalna grupa dnevno imala oko 50 prodaja krajnjim korisnicima“.

Prilikom hapšenja pronađeno je i oduzeto oko 60 paketića heroina, vagica za elektronsko merenje, jedan pištolj kalibra 6,35 mm, kao i 50.000 dinara.

M.B. i R.J. će, sa krivičnom prijavom, biti sprovedeni dežurnom zameniku Višeg javnog tužioca, dok će protiv jednog maloletnog lica biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Izvor: Blic

Foto: yayimages.com/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.