Prostitutke pružaju najnoviju vrstu usluge zbog koje bukvalno mogu da UMRU, ali ne mare!

0

Nije prvi put da razne čudne stvari dolaze iz Japana, pa ne čudi ni to što najopasniju seksualnu uslugu na svetu pružaju japanske prostitutke, nazvane sampan-devojke

Grub, nežan seks, neobični fetiši, seks utroje… svako ima različite potrebe među čaršavima. Ipak, u neobičnim seksi igricama prednjači ova najopasnija seksualna usluga na svetu.

Nije prvi put da razne čudne stvari dolaze iz Japana, pa ne čudi ni to što najopasniju seksualnu uslugu na svetu pružaju japanske prostitutke, nazvane sampan-devojke. Sampan je engleska reč i u prevodu znači “kanu”, ali verovatno ne možete da naslutite zašto ih baš tako zovu.

Sampan devojke “rade” u čamcu, i to tako što se nagnu preko ivice čamca, da im glava bude u vodi. Muškarac u “akciju” stupa otpozadi, a devojke, zbog toga što im je glava u vodi, privremeno ostaju bez vazduha.

Zbog straha od smrti, dolazi do treperenja vaginalnih mišića, što muškarcima navodno predstavlja poseban seksualni užitak.

Bez obzira na to što devojke izvlače glavu iz vode pre nego što ostanu bez svesti, složićete se da je ova seksi igrica i te kako bizarna.

Nadlanu / izvor: noviportal

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.