HTEO SAM SVE DA PROBAM: Darko Lazić progovorio o drogiranju, alkoholizmu i prostitutkama

Popularni pevač Darko Lazić za domaće medije otvoreno pričao o svojim greškama, lažnim prijateljima, devojkama, ženama, ali i o alkoholu i drogi, koju je jedno vreme rado konzumirao. Kako sam kaže, drago mu je što ga zovu naslednikom Šabana Šaulića, ali on smatra da nije to i da se takav čovek, kao Šaban, više nikad neće roditi.

- Imao sam 17 godina kad sam kročio na scenu, bio sam klinac. To je za mene bilo jedno mnogo lepo iskustvo. Tek posle "Zvezda Granda" sam počeo da se penjem nagore i mnogo sam zahvalan kući "Grand", Saši Popoviću, Žiki Jakšiću i Breni, bez njih ne bih bio gde jesam. Ubrzo sam osetio šta je život i šta znači brzo živeti. Mnogo sam ludovao i ne stidim se to da priznam - započinje priču Lazić, koji bez dlake na jeziku priča o iskustvu s prostitutkama, konzumiranju narkotika, ludom životu.

- Evo, ja ne poznajem muškarca koji nije bar jednom u životu platio devojku i bio s njom. Svaki muškarac je to probao negde preko gde je to dozvoljeno. Ali nisam tip koji to voli, ali sam želeo to da probam. Kao mlađi smo bili negde preko, čini mi se Nemačka, pa smo otišli u javnu kuću, da vidimo šta je to. Svako muško voli da proba da vidi, pa što ne bih i ja. Jedan sam od retkih koji je to priznao. Evo, šta da kažem utisci su dobri, ali me to nije toliko privlačilo da bih im se često vraćao, a imao sam prilike - kaže Darko kroz smeh i priznaje da je želeo sve da proba, pa čak i drogu, koju je jedno vreme konzumirao:

- Napravio sam svoju grešku, hteo sam da probam sve. Ali, s druge strane to je moj život i nisam nikoga ugrozio, osim samog sebe. Video sam da to nije za mene. Pa čoveče šta sad, 21. vek je, ne znam ko to ne radi danas, ali uhvatili se svi za mene i eto. To je moja ružna prošlost, svako je ima, o tim stvarima ne volim da pričam i ne volim da se osvrćem na to šta je nekad bilo, to je loše po mene bilo. Danas ne mogu popijem zbog zdravlja ni da koristim narkotike, kao što sam nekad mogao. Ma ja više zbog svog tela ne mogu ni da pomislim na njih, a kamoli da ih konzumiram - rekao je folker.

Darko Lazić iza sebe ima jedan brak i jednu vanbračnu zajednici. A uskoro će i po treći put "uploviti" u bračni život. Pevač je otkrio da je jedini krivac za svoje ljubavne brodolome upravo on:

- Jednom ne valja, drugi put ne valja, treći put ne valja, pa zapitaj se do koga je, do mene je. Ne možeš ceo život tražiti krivicu u drugima, malo se zapitam, pa čekaj druže, znači ne valjaš ti, moraš da se smiriš i spustiš na zemlju. Barbara je mnogo veliki pozitivac i po tome smo vrlo slični, imamo tu ludu energiju, volimo iste stvari, zezanje, filmove. S njom sam sličniji nego sa bilo kojom do sada, poklapa nam se sve. Živimo zajedno osam, devet meseci, kao da smo u braku. Poklapa nam se sve, top, kao da smo deset godina zajedno. Planiramo venčanje, nismo odlučili koji datum, pre leta, posle, rana jesen...

Izvor: Republika.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još