Osumnjičeni za ubistvo Draga Mašulovića u stanu čuvao isečene noge i ruke!

Osumnjičeni za monstruozno ubistvo biznismena Draga Mašulovića (61) u beogradskom naselju Mirijevo uhapšen je u utorak uveče. Policija je, u rasvetljavanju ovog zločina, pronašla odsečene ekstremitete žrtve u stanu u kojem je živeo ubica.

Reč je, kako saznajemo, o delovima natkolenica, koje je osumnjičeni, inače psihički bolesnik, sakrio i čuvao u tajnoj prostoriji u svom stanu.

Da je ubica pronađen, u utorak veče je potvrdio i ministar policije Nebojša Stefanović:

- Imamo osumnjičenog za ubistvo, ali u interesu istrage, o detaljima još ne mogu da govorim - rekao je Stefanović.

Raskomadano telo beogradskog biznismena pronađeno je 1. februara, u garaži zgrade u Ulici Jovanke Radaković 80 e, u Mirijevu. Od tog dana policija je intenzivno radila na rasvetljavanju ovog slučaja i tragala za Mašulovićevim ubicom.

Telo je pronašao Mašulovićev kum, koji je sa porodicom ubijenog tragao za njim nekoliko dana, s obzirom na to da se on nikome nije javljao, niti odgovarao na pozive na mobilni telefon.

Blindirana vrata na Mašulovićevom poslovnom prostoru nisu bila zaključana. Kum je ušao i počeo da ga doziva. Zakoračio je u manju prostoriju i zatekao jeziv prizor. U lokvi krvi ležalo je osakaćeno Mašulovićevo telo. Nekoliko trenutka pošto se pribrao, kum je pozvao policiju.

Prema nezvaničnim informacijama dobijenim iz izvora bliskih istrazi i rezultati obdukcije pokazali su da je ubica Mašulovića pretukao palicom ili metalnom štanglom. Utvrđeno je i da je to uzrok smrti. Mrtvom mu je, zatim, isekao ruke do ramena i noge do kolena.

Porodica, rođaci, kao i komšije, bili su šokirani saznanjem kako je ubijen Drago Mašulović. Niko od njih, međutim, nije želeo da nasluti i jednom rečenicom šta je mogući motiv ovog nezapamćenog zločina u Srbiji. Čak su članovi porodice zamolili da ih niko ništa ne pita i da žele u miru da "oplakuju Draga i tuguju za njim".

Drago Mašulović sahranjen je prošlog petka u rodnom Nikšiću.

Više detalja o smrti Draga Mašulovića znaće se kada, konačno, progovori i ubica. Da li je, zaista, Mašulovića ubio neko ko mu je dugovao novac ili je u pitanju psihički bolesnik, pokazaće istraga.

Izvor: novosti

Pogledajte još