Hornsman Coyote i Soulcraft u Božidarcu

Hornsman Coyote & Soulcraft su već nekoliko puta nastupali u Božidarcu i pravili najbolje Reggae žurke na ovim prostorima. Ovo će im biti prvi koncert u Beogradu nakon objavljivanja albuma na vinilu u izdanju Ammonite Records-a.

Na albumu pod imenom “Hornsman Coyote and Soulcraft” se nalazi 14 pesama koje su obeleželile višegodišnju karijeru Hornsman Coyota na nastupima kako u regionu tako i u Evropi, za ovu priliku uživo sviranih u studiju u novom aranžmanu.

Među gostima na albumu nalaze se prof. Ljuba Dimitrijević, Natalija Gajić, saksofonista Dušan Petrović, gitarista Nenad Gajin, Horace Thompson, a značajno je učešće novih jamajčanskih roots ikona Lutan Fyah u pesmi "Bloodsuckers" i Jah Mason u ‘"Belly Of The Beast" za koju je spot snimljen u Beogradu.

Pored svog materijala izvešće i nekoliko klasika koje je napisao Bob Marley i tako obeležiti 34 godine od kako nas je legendarni muzičar napustio.
Gosti na koncertu biće mladi desetočlani Reggae sastav Besne Gliste koji će imati priliku da zagreju publiku za nastup Hornsman Coyote & Soulcraft.

Ulaznice se mogu nabaviti u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 400 dinara a na ulazu na koncert karte će koštati 500 dinara.

Pogledajte još