Tajna SAVRŠENE LINIJE: Hranim se zdravo i uvek sam sita

0

Nije istina da zdrava hrana ne može da zasiti, evo koje namirnice su sjajne za vas, učiniće vas sitim.

Znamo da je teško poverovati da postoji mogućnost da ćete se najesti od zdrave hrane, ali nastavite da čitate i videćete!

Pasulj
je sjajan izvor vlakana i dugo ćete se osećati sito. Samo ga spremajte vojnički, a ne sa suvim mesom i vaša linija će vam biti zahvalna.

Ovsene pahuljice
su najbolji doručak, odaberite one bez veštačkih aroma i uživajte. Osim što će vas učiniti sitim, one održavaju i nivoe holesterola na normali.

Brokoli
ima neverovatne količine antioksidansa, ima pozitivno dejstvo koje drži rak na odstojanju i dovoljno vlakana da se najedete za ceo dan!

Kelj je superhrana – možete da pravite vegetarijanske sarmice, ćorbe ili salate od njega, a neverovatno je zdrav i sadrži ogromne količine antioksidanata.

Maline ne samo da sadrže dovoljno vitamina C da zadovolje sve dnevne potrebe, već je jedna šolja dovoljna za jedan obrok.

Kruške – iskoristite leto i jedite ih što više, imaju malo kalorija, dosta vlakana, ne goje i u sebi imaju dovoljno šećera da nećete imati potrebu da posežete za čokoladicama

Šargarepe
ne samo što će vas najesti, već će obezbediti i beta – karoten koji vam je u ovim letnjim danima neophodan. Sedam većih šargarepa vam je dovoljno za obrok.

Nadlanu / T.D.

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.