Huawei na MWC kongresu u Šangaju otkriva: Generacija „Super telefona“ stiže 2020. godine

MWC Shanghai je jedan od najprestižnijih događaja u Aziji na kom se okupljaju domaći i međunarodni lideri i veterani u oblasti mobilne i telekom industrijekao i ljubitelji naprednih tehnologija. Tokom kongresa predstavnici kompanija koriste priliku da razmenevizije i poglede obudućnosti razvoja pametnih uređaja i mobilnih tehnologija.

O Huawei Consumer Business Group:

Na kraju 2014. godine Huawei proizvodi i usluge bili su dostupni u više od 140 zemalja, a koristila ih je trećina svetske populacije. Huawei, koji zapošljava 150.000 ljudi, zauzeo je u 2013. treće mesto po isporuci pametnih telefona na globalnom nivou, a već decenijama uspešno posluje sa 45 od 50 globalnih telekomunikacionih lidera. Kompanija ima više od 15 odeljenja za istraživanje i razvoj u državama širom sveta - Sjedinjene Američke države, Nemačka, Švedska, Rusija, Indija i Kina.

Jedna od tri Huawei poslovne grupe, Huawei Consumer Business Group (BG) pruža niz proizvoda uključujući mobilne telefone, mobilne broadband (MBB) uređaje, uređaje za domaćinstvo kao i cloud servise. Sa više od 25 godina poslovnog iskustva u oblasti informacionih i telekomunikacionih tehnologija, široke globalne mreže i uspešnog internacionalnog biznisa, Huawei Consumer BG posvećen je razvoju novih tehnologija koje potrošačima širom sveta i u svakom trenutku pružaju dodatne mogućnosti i i vrhunsko iskustvo.

O Huawei Technologies u Srbiji:

Huawei Technologies, koja u Srbiji posluje od 2005. godine, usmerena je na razvoj inovativnih tehnologija u sektoru potrošačke tehnike, implementaciju lokalizovanih rešenja i dugoročni razvoj na našem tržištu. Huawei je poznat kao društveno odgovorna kompanija koja je do sada osmislila i realizovala više donatorskih i humanitarnih akcija u Srbiji. Najveći strateški partneri kompanija na srpskom tržištu su Telekom, Telenor i Vip, kao i brojne državne institucije.

Pogledajte još