BALETAN SILEDŽIJA: Ko je Goran Stanić, koji je brutalno pretukao Minu Lazarević

0

Kao bomba je u Srbiji odjeknula vest da je baletan Narodnog pozorišta Goran Stanić u noći između petka i subote pretukao suprugu Minu Lazarević, poznatu glumicu. Policija je privela umetnika pošto je, nakon nasilnog napada, pucao iz puške sa terase.

Informacija da je baletan Goran Stanić (42) pretukao svoju suprugu glumicu Minu Lazarević (40) ostavila je mnoge u šoku. Lepa glumica, kojoj je ovo drugi brak, dosad nije odavala utisak da je stanje u porodici toliko loše da dođe do fizičkog nasilja.

Goran Stanić je istaknuti baletan koji je zaposlen u Narodnom pozorišu, a odigrao je i brojne predstave u drugim pozorištima u Beogradu. Solista u „Labudovom jezeru“ sa glumicom ima dvoje dece, ćerku od pet godina i sina od tri godine

U brojnim intervjuima koji je par ranije davao, izgledali su kao složni partneri koji sjajno funkcionišu sa troje dece u kući, od kojih je najstarije tinejdžer – Minino dete iz prvog braka. Oni su uvek isticali privrženost jedno drugom, kao i sličnost karaktere, a Goran je često govorio kako je Mina savršena supruga sa kojom odlično funkcioniše, dok je ona izjavljivala da ne bi mogla da balansira život majke sa troje dece i karijeru da nema podršku supruga.

Par se venčao u intimnoj ceremoniji 2008. godine samo dan pre nego što je rođena njihova ćerkica.

Izvor: 24sata.rs

Foto: Screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.