Evo kako će izgledati scenografija sedmog Foam Fest Music festivala!

0

Još samo dve nedelje dele nas od jednog od najvećih scensko-muzičkih događaja u ovom delu Evrope. Ovogodišnji, sedmi po redu Belgrade Foam Fest Music festival trajaće celih 72 sata i to bez prestanka.

Ono što posetioce očekuje na tri bine na Adi Ciganliji(Main, Silent, Happy people) jesu brojne svetske zvezde elektronske muzike među kojima su Ben Klock, Da Hool, Sonique, ali i Sick Individuals, Funkerman, Freemasons, kao i brojna druga poznata imena.

Tokom trajanja festivala posetioci će moći da uživaju i u brojnim dnevnim i noćnim sportskim, zabavnim i adrenalinskim sadržajima.

Impozantna Main stage će biti instaliran na samoj površini jezera, Silent stage na plaži, dok će treći, Happy people stage, biti postavljen u šumi, i to neposredno uz kamp za posetioce
festivala.

Radovi na scenografiji su u finalnoj fazi, a u toku su i pripreme za postavljanje iste na „beogradskom moru“.

Da će sve ono što će se dešavati na Adi od 27-30. avgusta zaista biti spektakularno, nagoveštavaju i finalne animacije festivalskih stejdževa. Komplet karata još uvek se može kupiti po pretprodajnoj ceni od 2.500 dinara.

AF: Još 2 dana za prijave!
Ako ste perspektivan ali neafirmisan DJ, onda je Silent stage na Belgrade Foam Festu pravo mesto za vas. Upravno na ovom stage-u biće organizovano takmičenje za sve vas koji želite da započnete svoju DJ karijeru!

Prijave traju do 15. avgusta, zato požurite i prijavite se na ovom linku: https://goo.gl/LKRbwW

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.