HOROSKOP ZA 19. FEBRUAR: Rak mora da vrati dugove, Device - neko vam se udvara

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ovo bi mogao biti uzbudljiv dan za one koji se bave umetnošču, medicinom ili rade sa strancima. Očekujete poziv od osobe koje živi u prekookeanskoj zemlji.Mogući su poveći troškovi ali to vas verovatno neće zabrinuti pošto dugo već razmišljate kako da uložite novac ili da isplatite neke dugove.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Karijera i odnosi sa autoritetima su vam na prvom mestu i nećete dozvoliti nikome da vam govori šta treba da radite. Iako ste ljubazni, dajete jasno na znanje da želite da sami upravljate svojom karijerom. Dobijate vest o nekom vanrednom honoraru od Raka, Vage ili Škorpije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Potrebno je više mudrosti da biste došli do uspeha o kome maštate. Možda potcenjujete snagu konkurenije. Mars u Škorpiji donosi potrebu za promenom posla i verovatno ćete tražiti način kako da u tome uspete.Pazite da ne uložite novac u posao od koga nema velike zarade.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Kada je Merkur u Vodoliji pri tom i Mars u Škorpiji vi ne znate kome da verujete. Da li svojoj intuiciji ili onima koji vam govore da treba da budete oprezniji u radu sa vodenim znacima. Moraćete da što pre isplatite nekoga kome nešto dugujete.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ovo je dan za promene. One prvo moraju da se dogode na nesvesnom nivou ili bi trebalo da sledite intuiciju. Nemojte biti odbojni prema savetima onih koji vas vole, budite otvoreni za svaki predlog, posebno ako se tiče poslova koji bi mogli da vam značajnije omoguće da proširite krug prijatelja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Nestrpljivi ste i priželjkujete da se što pre vidite rezultate svojih napora. Rešavate praktične probleme sa mnogo uspeha a ako radite u firmi sa mnogo ljudi, verovatno onim sposobnim.Neko će vam se na poslu diskretno udvarati.Ne bi trebalo da se previše nervirate oko onoga što priča jedna Riba.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trudite se da se nametnete na diskretan način a u stvari veoma vam je stalo da budete zapaženi. To činite na fini način i pokušavate da se postavite autoritativno i prema onima koji su od vas iskusniji i stariji. Jedna Vodolija vam se može udvarati.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Neko pokušava da vas nagovori na nešto što mislite da nije dobro za vas. Ako se radi o poslu sa strancima ili u nekoj velikoj firmi u kojoj ste od nedavno zaposleni, otvorite četvore oči. Mnogo toga se dešava što vama ne odgovara po mnogim pitanjima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Povoljan dan za svaku vrstu komunikacije sa Rakom i Vodolijom ali ne i sa Ovnom ili Škorpijom. Oni se diskretno raspituju o vama što vam nikako ne prija a verovatno ste to saznali iz nekih pouzdanih izvora. Izbegnite tajne veze, posebno ako imate dugogodišnjeg partnera.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Spremni ste da nastavite jedan posao koji ste privremeno odložili „do daljnjeg“. Ipak, ako je to nešto što vam stvara grižu savesti, čak i ako se radi o poverljivom razgovoru ili o nekoj porodičnoj obavezi koju doživljavate kao posao „odradite“ to što pre. Trudite se da pridobijete poverenje jednog Raka.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokušajte da se obuzdate kada su u pitanju poroci, bilo koje vrste. Ako ste skloni alkholu, utoliko pre. Danas je dovoljno da va neko popreko pogleda i vi ćete planuti i reći mu u lice sve što mislite. Bolja strana Meseca u vašem znaku je što podstiče kreativnost. Možete biti previše osetljivi na kritike.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ne želite nikome da pričate o svojim planovima. I što ste diskretniji, to druge više zanimaju vaši planovi. Nemojte se razočarati ako za vas danas jedna Vodolja neće imati vremena. Očekujete ponudu od strane onih koji su vam nekada nešto obećali.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još