GLUMICA U DRUGOM STANJU: Anđela Jovanović i Mihail Dudaš čekaju prvo dete

Kako piše "Blic", glumica Anđela Jovanović je trudna. Ona i njen izabranik Mihail Dudaš će se uskoro ostvariti kao roditelji.

Izvor blizak ovom popularnom paru, izjavio je za medije da je Anđela već četiri meseca u blagoslovenom stanju, a u porodici vlada velika radost i sreća zbog radosnih vesti.

Nakon vise od tri godine koliko su bili u vezi, prošlog leta na imanju nedaleko od Beograda, Anđela i Mihail su stali na ludi kamen.

U prisustvu roditelja i velikog broja prijatelja, oni su organizovali tajno venčanje, daleko od očiju javnosti i medija.

Čine se da je tako i sada, naime, Anđeli je pošlo za rukom da ni najbližim saradnicima ne otkrije radosne vesti i da uspešno završi snimanje sledeće sezone popularne serije "Radio Mileva", u kojoj već godinama igra jednu od glavnih uloga.

Podsetimo, mlada glumačka zvezda i osvajač brojnih medalja, svoj svet emocija, uzajamne podrške i poverenja, na kojem zasnivaju odnos, počeli su da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije, a zatim su zajedničku budućnost nastavili u Beogradu.

Izvor: Blic.rs
Foto: _blejzmodesti/Instagram

Pogledajte još