Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi

0

Po prvi put u 3D-u, životinje sa Madagaskara će se dati u beg, a sklonište će naći u cirkusu gde će izvoditi trikove koji prkose smrti i ujedno pronaći nove prijatelje. Animirani hit će biti sinhronizovan na srpski jezik!

U trećem nastavku milijarderske franšize „Madagaskar“, Aleks (Ben Stiler/Ivan Jevtović), Marti (Kris Rok/Dubravko Jovanović), Glorija (Džejda Pinket Smit/Katarina Žutić) i Melman (Dejvid Švimer/Nebojša Milovanović) odlučni su u nameri da se vrate u zoološki vrt u Central parku u Njujorku.

Po povratku iz Afrike, skrenuli su s puta i izronili, i to bukvalno, u Evropi – gde su se dali u poteru za pingvinima i šimpanzama koji su uspeli da obiju banku kazina u Monte Karlu.

Ubrzo će životinje otkriti nepopustljiva francuska policajka iz životinjske kontrole, kapetanica Šantel Duboa (Fransis Mekdormand) koja ne voli da joj životinje iz zoo vrta jurcaju po gradu, a ujedno je uzbuđuje i ideja da će uloviti svog prvog lava! Životinje iz zoo vrta će naći savršenu masku u vidu putujućeg cirkusa koji će odlučiti da izmene iz korena. Otkriće nekoliko novih talenata i pokušaće da stignu do Njujorka u jednom komadu.

Režija: Eric Darnell, Tom McGrath
Uloge: Ben Stiller, Jada Pinkett Smith, Chris Rock
https://www.youtube.com/watch?v=t3GgwGBkE9M

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.