Abraham Linkoln: Lovac na vampire 3D

0

Neobično ostvarenje koje istražuje tajni život američkog predsednika Linkolna, iza koga stoje poznati filmski autori Tim Barton kao producent i Timur Bekmambetov kao reditelj.

Iza ovog neobičnog ostvarenja stoje poznati filmski autori Tim Barton (Alisa u Zemlji čuda, Čarli i fabrika čokolade, Mračne senke) kao producent i Timur Bekmambetov (Noćna straža, Dnevna straža, Tražen) kao reditelj.

Autor romana, Set Grejam-Smit, u knjizi vešto meša i kombinuje postojeće istorijske činjenice sa fikcijom i popularnim žanrovima, u ovom slučaju vampirskim hororom. Grejam-Smit, koji je adaptirao svoj roman u scenario za potrebe ovog filma, poznat je i kao autor još jednog sličnog dela, „Gordost i predrasude i zombiji“. Prema ovom delu, koje se našlo na listi bestselera „Njujork tajmsa“, takođe je snimljen film.

„Abraham Linkoln – lovac na vampire 3D“ istražuje tajni život jednog od najvećih američkih predsednika, predstavljajući Linkolna kao jednog od najvećeg lovca na vampire u istoriji. Pred gledaocima i čitaocima se odvija tajna istorija Građanskog rata u Americi, i uloga koju su vampiri odigrali u stvaranju američke nacije.

Režija: Timur Bekmambetov
Uloge: Benjamin Walker, Rufus Sewell, Dominic Cooper

https://www.youtube.com/watch?v=A9IV6QHLoxg

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.