#MOJAKRAVICAFOODTALK2016: Food Revolution počinje 3. juna u Novom Sadu

0

Najveća regionalna konferencija o hrani i vinu "Moja Kravica Food Talk 2016" održaće se u petak 3. juna u sklopu turističkog kompleksa "Ribarsko Ostrvo".

„Moja Kravica Food Talk 2016“ okuplja stručnjake, proizvođače, kompanije, medije i poznate ličnosti koji će pričati o aktuelnim temama iz sveta gastronomije i vina.

Konferenciju otvara Christine Moro, Ambasadorka Francuske, a svim prisutnima obratiće se i Ženja Aćimović, glavna urednica kulinarskih izdanja Color Press Grupe.

Ovogodišnja konferencija, pod sloganom „Food Revolution„, predstaviće nove tehnike i trendove u globalnoj kuhinji, novu publiku restorana u regionu kao i nova imena na regionalnoj vinskoj sceni.

O sjaju i bedi evropske kuhinje, inovacijama u poslastičarstvu, zdravoj ishrani, GMO sertifikatima i organskoj proizvodnji takođe će govoriti ovogodišnji učesnici.

Pored zanimljivih panela i studija slučaja posetioci „Moja Kravica Food Talk 2016“ konferencije imaće priliku da degustiraju hranu i vino u Experience Zone-i gde će se predstaviti više od 20 izlagača iz regiona.

U sklopu Experience Zone, partner konferencije udruženje „Bač u srcu Bačke“ organizuje vojvođanski švedski sto i tradicionalnu likovnu koloniju poznatih slikara u Art zoni.

Na kraju dana uslediće nastup benda „Apsolutno romantično“ u restoranu „Alaksa Barka“.

Konferencija „Moja Kravica Food Talk 2016“ održaće se uz podršku Grada Novog Sada, Turističke organizacije Novi Sad i Pokrajinskog sekreterijata za poljoprivredu.

Kompletan program i satnicu konferencije, kao i informacije o prijavama za učešće možete pogledati na linku: www.color.rs/foodtalk2016/

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.