VISA – Ecommerce trendovi ekskluzivno na Blogomaniji (FOTO)

Lansirali ste novu aplikaciju VISA Checkout, da li je sigurno kupovati online kao offline putem?

Potpuno je sigurno, jedino upotreba kartica nekome može biti komplikovana online putem, ali u oba slučaja videćete identičan proizvod i obaviti isto plaćanje, rekao nam je Igor. Dodao je da je konekcija sa potrošačima svuda perspektivna, jedino firma treba da ustanovi ciljnu grupu potrošača i da im pristupi.

51% ljudi u USA kupuje online i to je budućnost kupovine.

(old_image)

Činjenica je da Srbija inače zaostaje na online tržištu i njeno stanovništvo učestvuje sa svega 15% populacije u online plaćanju. Međutim, samo je pitanje vremena kada će se ovaj procenat povećati. I dalje ne uviđamo prednosti kupovine putem Interneta, jer on je uvek uz nas i kupovinu možemo obaviti gde god da se nalazimo.

Zatim je Zan Jovanovski (Risk Services, Visa CEMEA) govorio o statističkim podacima i predviđanjima konekcije sa potrošačima i online kupovine.

(old_image)


U 2020. godini biće 25 milijardi konektovanih korisnika

Ništa nije statično, pogotovo kada se radi o elektronskoj trgovini. Cilj VISA tima je da vlasnik napravi transakciju bez ikakvih problema, na bilo kom mestu i u bilo koje vreme i to sa minimalnim nivoom rizika. Zan nam je na kraju svog predavanja odao da je ovo najlepša konferencija na kojoj je bio.

Pogledajte još