#CheckIn2016 – Goran Kovačević: Beogradu su potrebni mali hoteli!

0

Prva regionalna konferencija o trendovima u hotelijerstvu "Check In 2016" održana je u petak, 28. oktobra, u punoj sali Master centra na Novosadskom sajmu.

Konferencija je okupila lidere u hotelijerskoj industriji i turoperatori iz celog regiona koji su govorili o problemima u ovoj industriji, trendovima, digitalizaciji, izazovima bezbednosti i ostalim aktuelnim temama. Svi učesnici složili su se da država, hotelijeri, turističke agencije i turistički radnici moraju raditi zajedno na poboljšanju trenutne situacije.

Na panelu „Istine i zablude u hotelijerskoj matematici: Da li povećan broj dolazaka znači i veći ADR“ učestvovao je i Goran Kovačević, generalni direktor Square Nine hotel Belgrade, koji nam je tokom konferencije rekao:

Square Nine je specifičan po tome što je mali, privatan hotel, jedna privatna investicija domaćeg vlasnika. Luksuzan hotel i negde je u Beogradu, ja mislim, potreban jedan takav hotel. Beograd danas postaje okružen nekim velikim hotelskim lancima i Square Nine pravi tu neku diferencijaciju u ono što Beograd zaista može da ponudi.“

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Foto: Goran Zlatković

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.