MORSKI VUK NA PLANINI: Toni Cetinski objavio novi spot u susret "Music Week festivalu"!

0

Stari morski vuk, Toni Cetinski objavio je novi spot za singl "Laku noć" i to u susret Music week festivalu. Toni će svojim nastupom otvori ovogodišnji, drugi po redu “ Music Week festival” u organizaciji kompanije “SkyMusic”i ,,MK resort-a". Festival će se održati od 9. do 18. marta u hotelu Grand na Kopaoniku.

Pored prirodnih lepota, ski staza i zanimljivih sadržaja omiljenog zimskog centra gotovo svih turista u regionu, posetioci “Music Week festival” -a imaće priliku da uživaju u koncetima najvećih muzičkih zvezda.


U sportskoj sali hotela “Grand” , koja će biti u toku Music week-a pretvorena u luksuzni koncertni prostor, Toni će 10. marta premijerno izvesti numeru “Laku noć” i time suprotno od naziva pesme poželeti dobro veče svim gostima na prvoj večeri festivala. Pored nove pesme svi prisutni uživaće u najvećim hitovima velike regionalne zvezde, čije pesme već dugo tope i ona najtvrđa srca.

I ove godine “Music Week festival” obećava nezaboravan provod uz najveća imena sa domaće muzičke scene. Najbolji provod pored Tonija obećavaju Svetlana Ražnatović Ceca, Aca Lukas i Tropico bend.

Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.