MARINKO ROKVIĆ: Nisam šamarao devojku, možda sam je gurnuo (VIDEO)

0

Marinko Rokvić rekao je policiji da u subotu nikoga nije tukao u garaži beogradskog šoping centra, već da se samo posvađao oko parking mesta.

Podsetimo, poznati pevač se u subotu po podne sukobio s mladim parom zbog parking mesta u tržnom centru, pa je došlo i do fizičkog obračuna.

Posvađali smo se zbog parking mesta. Mladić koji je trebalo da mi opere auto našao mi je mesto za parkiranje i rekao da tu ostavim kola. Odjednom se pojavila ta devojka, isprečila se i nije htela da se skloni. Iako sam je lepo zamolio i sačekao minut-dva, ona je počela da udara po haubi – navodno je ispričao Rokvić policajcima u stanici na Bežanijskoj kosi u Beogradu, piše „Kurir“.

On je objasnio da je hteo da izađe iz svog automobila, ali da mu je u tom trenutku Agbaba blokirao put.

Nisam udario tu devojku. Ona je skočila na mene i dok sam se gurao sa mladićem, možda sam je odgurnuo. Sigurno joj nisam udario šamar. Mladić je iz gepeka izvadio neki štap i hteo da me bije – kazao je pevač.

S druge strane, Ivan Agbaba, mladić koji se sukobio s pevačem, tvrdi da su on i njegova devojka pretrpeli telesne povrede.

Bila je prilična gužva, tražili smo mesto. Sa naše leve strane pojavljuje se mini kuper koji me seče. U tom trenutku moja devojka izlazi i staje ispred tog mini kupera i kaže: „Pa ne možete vi ovde da se parkirate, mi smo prvi došli. Nismo mi ludi što čekamo“. Vikao je na nju, govorio joj da se skloni jer je on to mesto rezervisao. Krenuo je kolima na nju i zakačio je prednjim branikom, ona se pomerila unazad i ponovila da se neće skloniti jer ovo nije privatna svojina i rekla mu da se bahato ponaša. Tad sam ja izašao iz auta, stavio ruke na vrata njegovog automobila i u tom trenutku sam osetio miris alkohola. Rekao sam mu: „Gospodine, nekorektno se ponašate. Čekali smo da ljudi izađu.“ On mi je drsko ponovio da je rezervisao mesto i da kažem devojci da se skloni – ispričao je Agbaba za „Ekskluziv“ a potom opisao detalje napada.

Ponovo ju je udario branikom i ona je tada uradila po haubi. Pokušao je da izađe iz auta, ali ga je žena povukla nazad. Pokušao je ponovo, ja sam gurnuo vrata nazad i rekao mu da produži dalje. Na mene se drao, pustio sam ga da izađe. Krenuo je da me udari, ali sam se izmakao da skinem naočari. Dok sam se okrenuo on je šakom, svom silinom, udario moju devojku koja je pala na pod. Skočio sam na njega, rvali smo se, i na rajsferšlus sa posekao glavu. U tom svom silnom cimanju sam obnovio povredu kolena, pošto je čovek od 100 kila pao na mene istegao sam vrat i žile pa sam morao da nosim kragnu. Razdvojili su nas, mi smo zvali policiju, uzeli su nam izjave i ja sam najavio tužbu. Moja devojka ima kontuziju obraza i masnicu na bradi i laktu od pada. Sukob dva muškarca nije ništa novo, ali čovek kojeg sam smatrao gospodinom udario je devojku koja je godište njegovih sinova. Sramotno – završio je Agbaba.

Izvor: Alo!

Foto: markorokvic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.