LEGENDE NE UMIRU, VOLIM TE DO VEČNOSTI: Nikola Rokvić uputio emotivnu poruku ocu Marinku na prvu godišnjicu njegove smrti (VIDEO)

Juče se navršilo tačno godinu dana otkako je preminuo pevač narodne muzike Marinko Rokvić.

Njegov sin Nikola Rokvić na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram potresnom porukom obratio se ocu koji je u 68. godini izgubio borbu protiv opake bolesti.

- Legende nikada ne umiru! Možda samo nekada odšetaju u druge svetove da i tamo odnesu ljubav, radost, setu i iskrenu emociju! Sa ponosom najavljujem poslednju pesmu našeg oca Marinka, pesmu koju je snimio nekoliko meseci pre nego što je otkrio da je bolestan! Hvala ti na svemu i za sve! Volim te do večnosti - napisao je Nikola uz video-snimak sačinjen od porodičnih fotografija i stihova Marinkove poslednje pesme "Te noći kada umrem".

I Nikolina supruga, nekadašnja manekenka Bojana Barović, oglasila se na svom Instagramu ovim tužnim povodom.

- Godinu dana je prošlo od kada nas čuvaš sa druge strane, i verujem baš onako svojstveno nasmejan, snažan i pozitivan sa novim sjajem, energijom i životom u koju bismo istinski trebali verovati, jer sve drugo zaista ne bi na ovom svetu imalo smisla - napisala je Bojana pokraj Marinkove fotografije.

I ostali članove poznate porodice Rokvić, Marinkova udovica Slavica, mlađi sin Marko i njegova supruga Sara Oster potresnim poruka obeležili su prvu godišnjicu smrti legendarnog pevača.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nikolarokvic/Instagram

Pogledajte još