PREMIJER PROSLAVIO 47. ROĐENDAN: Čestitka od Medvedeva, kandidatura, torba i torta za Vučića!

Lider naprednjaka i predsednički kandidat Aleksandar Vučić je od saradnika iz SNS-a na poklon dobio poslovnu crnu torbu, a želje i čestitke stigle su i od ruskog premijera Dimitrija Medvedeva, ali i od kolega iz Vlade i koalicionih partnera.

Naime, RIK je juče utvrdio da je podnet blagovremen i potpun predlog kandidata za predsednika Republike, kao i sva propisana dokumentacija. Uz kandidaturu dostavljeno je 60.000 potpisa, a RIK je utvrdio da je pravno valjano 56.516 potpisa. Aleksandra Vučića je predložila Koalicija SNS, SPS, SDPS, JS, PUPS, PS, SPO, PSS i SVM. On je prvi proglašeni kandidat, a redosled predsedničkih kandidata biće određen žrebom.

Rođendan Vučiću juče je čestitao ruski premijer Dimitrij Medvedev, koji je u čestitci istakao Vučićev “značajan lični doprinos razvoju rusko-srpskih odnosa, zasnovanih na principima prijateljstva, uzajamnog poštovanja i poverenja”.

- Ubeđen sam da dalje jačanje bilateralne trgovinsko-ekonomske, naučno-tehničke, kulturne i humanitarne saradnje, realizacija zajedničkih uzajamno korisnih projekata u energetici, industriji i infrastrukturi potpuno odgovaraju interesima Rusije i Srbije - naveo je ruski premijer, dodavši da Vučiću želi “dobro zdravlje, blagostanje i nove uspehe”.

Vučićev rođendan nisu zaboravili ni njegovi saradnici i prijatelji iz centrale SNS-a, a na poklon je dobio akt tašnu i tortu.

- Kupili smo mu poslovnu crnu tašnu, to će mu koristiti jer on stalno sa sobom nosi bezbroj papira. Znamo da svakodnevno prati kako se razvija ekonomija u svim delovima Srbije, prati i kretanje ekonomskih pokazatelja države i razvoj u svim oblastima od škola i bolnica pa do izgradnje novih puteva i autoputeva, sve cifre zna napamet - navodi izvor iz SNS-a i dodaje da je lider te stranke pored aktovke na poklon dobio i rođendansku tortu.

Ni kolege iz Vlade nisu zaborabvile rođendan premijera Srbije. Aleksandar Vulin, ministar i lider PS-a, otkrio je šta je poželeo Vučiću za rođendan.

- Poželeo sam mu zdravlja, da provede bar rođendan sa onima koje voli i da se ne promeni kada pobedi - kazao je on.

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ni ove godine nije zaboravila na Vučićev rođendan.

- Od kada poznajem Aleksandra Vučića, svaki put mu čestitam rođedan i kupim poklon za koji verujem da će ga obradovati. Tako je bilo i ove godine - kazala je ona.

Izvor: Alo!

Pogledajte još