POHVALILA SE! Suzana Jovanović: Moj Sale je spavao sa 1.000 žena!

0

Suzana Jovanović već 22 godine pruža bezrezervnu podršku mužu Saši Popoviću. Toliko je sigurna u njihov brak da joj ne smeta što on sarađuje s bivšim devojkama!

Budući da je Sale pre braka sa Suzanom bio u vezi s nekoliko njenih koleginica, od kojih su najpoznatije Lepa Brena i Zlata Petrović, a s kojima on i danas sarađuje, novinari su upitali pevačicu da li je ljubomorna.

Ne smeta mi što sarađuje s bivšim devojkama! Ja sam njegova supruga i majka njegove dece. Veoma smo ponosni jedno na drugo i imamo međusobno poverenje. Ostvarenim i ispunjenim ljudima ništa ne smeta. Samo ljudi koji imaju komplekse i pate od nečega mogu da zameraju takve stvari – kaže pevačica, koja je nedavno izjavila da je njen muž bio veliki švaler. Naravno, pre braka s njom.

Moj Sale je spavao sa 1.000 žena! – pohvalila se Suzana.

Jovanovićeva je ponosna kad njene koleginice kažu da Sale izgleda bolje nego pre 20 godina i smatra da je ona zaslužna za to.

Ponosna sam na sebe jer se ja brinem o njegovom zdravlju, izgledu, načinu života, šta jede, kako spava, koliko spava…. I rezultati su vidljivi! – kroz smeh kaže folk pevačica i dodaje da, iako Sale mnogo radi, uvek nađe vremena jedno za drugo.

Kada nije na poslu, Sale i ja smo non-stop zajedno. Često putujemo i nismo mnogo razdvojeni – zaključila je Suzana, koja s Popovićem ima ćerku Aleksandru, dok iz prvog braka ima sina Danijela, kojeg je Saša prihvatio i obezbedio mu posao u „Grandu“.

Izvor: Kurir

Foto: PrintScreen/YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.