BOŽINOVSKA TUĐE NEĆE, SVOJE NE DA: Zapaliću stan, ne dam ga lopovima!

0

Pevačica Goca Božinovska, kojoj je prekjuče zaplenjen stan u centru Beograda vredan oko 100.000 evra, kaže da je žrtva bankarske prevare i poručuje da će se svim silama boriti za svoju skupu nekretninu.

Ako treba, radije ću da ga zapalim nego da ga dam tim prevaratima iz banke! Taj stan sam kupila 2007. i u njemu su živela moja deca, a vodi se na ime mog sina Mirka. Pošto je on imao drugu adresu, nije ni dobijao pozive od suda, pa su bez nas doneli presudu da nam oduzmu stan – ogorčeno kaže Goca.

Ona ističe da su papiri bili „čisti“ prilikom kupovine od investitora, a da je tek 2011. saznala da banka hoće da joj oduzme stan u ulici Kraljice Natalije i da je tada otišla u sud.

Sve je išlo glatko i bez problema i ništa nije bilo sumnjivo u dokumentaciji. Pare za stan sam donela sa knjižice iz Nemačke i platila sam investitoru. Tog investitora nisam čula poslednjih pet-šest godina i nije mi sada dostupan. Ne krivim ni njega jer smatram da su i njega prevarili u banci, pošto hoće da mu oduzmu 1.500 kvadrata stambenog i poslovnog prostora – navodi Goca, koja sada ne može da uđe u zapečaćeni stan ni da uzme svoje stvari.

Izvor: Alo!

Foto: Hello!/Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.