MODNO TAKMIČENJE U HOTELU METROPOL PALAS: NEXT STAR TOP MODEL SRBIJE 2017

Snežana Dakić, glavna i odgovorna urednica Ženska TV, direktor modnog studija CLICK Nenad Radujević, modni fotograf Miša Obradović i predstavnici Anastasia Lady sajta kao sponzora ovog događaja izabraće pobednicu i prve dve pratilje takmičenja.

Prva nagrada za pobednicu je dvogodišnji ugovor sa Modnim studiom Click i intervju na dve strane u prestižnom modnom magazinu kao i fotografisanje modnog fotografa Miše Obradovića.

Druga nagrada je jednogodišnji ugovor sa Modnim studiom Click i fotografisanje sa Mišom Obradovićem. Treća nagrada je Profesionalno izrađen modni Book od strane istaknutog srpskog fotografa Miše Obradovića.

Modno takmičenje za Next Star Top Model Srbije održava se od 12. juna i sve zainteresovane devojke prijavljuju se na web portalu Serbianmodel.com. Sve devojke koje se prijave do 7. jula direktno prolaze udrugi krug takmičenja i dobijaju besplatno šminkanje i fotografisanje.

Ostalo je još nekoliko dana za prijavljivanje koje može da se obavi preko zvaničnog web portala takmičenja. Serbianmodel.com

Postanite Next Star Top Model Srbije 2017!

O sponzoru:

AnastasiaLady je vredna komunikacijska platforma koja omogućava besplatnu komunikaciju sa novim prijateljima iz celog sveta. Od 1993. godine spojili smo milione članova u potrazi za razgovorom, prijateljstvom pa čak i ljubavlju. AnastasiaLady je potpuno besplatan servis koji omogućava kulturološku razmenu sa druželjubivim članovima širom sveta. Pored toga, savršeno je mesto i za vežbanje engleskog i učenje drugih jezika od članova iz drugih zemalja.
anastasialady.com

Pogledajte još