PREPORUKA ZA DANAS: Zorana Pavić – album, predstava, vino, film, knjiga

Nedavno je pevačica u jednoj emisiji otkrila da je u rodu sa našim slavnim glumcem Draganom Bjelogrlićem, te budući da je iz umetničke porodice, ne čudi da je gotovo svaki vid umetnosti veoma zanima. Knjige redovno čita, odlazi u pozorište i bioskop, ali uživa i u dobroj i kvalitetnoj muzici, ponekad uz kapljicu ukusnog vina. Za naš portal Zorana danas otkriva svoje favorite…

Foto: Promo

ALBUM "MIRAKUL" – GIBONNI

Ovaj Gibonnijev album apsolutno obožavam. To je jedna priča u celosti, i kada ga slušam osećam se kao da gledam neki film. To je više od albuma, jer je očigledno potekao iz životne inspiracije. Imam ga u kolima, rado ga slušam, a s obzirom na to da sam često na putu, kada ga u automobilu "odvrnem" otplovim u neku drugu dimenziju.

gibonni.com

Foto: Promo

PREDSTAVA  "BELA KAFA"

"Bela kafa" je pozorišna predstava Narodnog pozorišta u Beogradu koju nikako ne smete propustiti. Fenomenalna glumačka ekipa koja vas hipnotiše. Ovu priču i iskustvo je nemoguće prepričati, to se jednostavno mora ogledati i doživeti. Takođe, ako još uvek postoje oni koji nisu odgledali predstavu "Velika drama" Narodnog pozorišta, to moraju obavezno što pre da urade.

www.narodnopozoriste.rs

VINO  "DUŠA DUNAVA" – VINARIJA DUŠA

Kažu da je "u vinu istina" a ja veoma uživam u ukusu i aromi belog vina."Duša Dunava" Vinarije Duša je odličan izbor, naročito sada u toku letnje sezone jer je najbolje kada se služi dobro rashlađeno a savršeno se slaže uz ribu i morske plodove. Dopustite sebi da uživate u jedinstvenom osećaju koje ovo vino pruža, u društvu voljene osobe i dragih ljudi koji vas inspirišu i čine srećnim.

www.facebook.com/vinarija.dusa

Foto: Promo

FILM "MIRIS ŽENE"

Postoji nekoliko filmova koji su me "pomerili iz mesta" i zbog kojih sam nakon što sam ih odgledala mogla slobodno da kažem da sam gledala "filmčinu". Za mene je dobar film onaj koji me natera da na njega skoro pa konstantno mislim narednih nekoliko dana, a takav utisak su na mene ostavili filmovi kao što su: "Miris žene", "Bilo jednom u Americi", "Mostovi okruga Medison", "Zaljubljivanje”… U svakom od njih postoji bar jedna scena zbog koje te noći nisam mogla mirno da spavam.

www.imdb.com

Foto: Pixabay

KNJIGA  "KAO DA SE NIŠTA NIJE DOGODILO"

Knjiga "Kao da se ništa nije dogodilo" Marije Jovanović, delo je koje me je lično pogodilo i u kojem sam se prepoznala i zbog koje nisam spavala. Večita tema zabranjenih ljubavi i stradanja, kao da se ništa nije dogodilo, a dogodilo se sve.

www.delfi.rs

Autor: Ivana Karanović
Foto: Dejan Marković/Promo/Pixabay

Pogledajte još