PREPORUKA ZA DANAS: Mila Ćurčić - film, knjiga, predstava, ličnost, recept

Još u detinjstvu, Mila je počela da se bavi voditeljstvom. Najpre je na lokalnoj televiziji radila emisiju posvećenu školstvu, pa kaže da je već tada osetila da će upravo ovo zanimanje biti njen životni poziv. Nakon upisa u srednju školu, upisala je i školu za talente UMS gde je svaki semestar završavala ocenom deset. Kada je završila srednju školu, odlučila je da spakuje kofere i preseli se u Beograd i tu je počela njena borba za poslom. Prvo je radila za jednu produkcijsku kuću, potom na Happy televiziji, pa za Emotion, a nakon toga je, zajedno sa Draganom Marinkovićem Macom radila "Mjau šou". Nakon završenog angažmana, sama je snimila emisiju i ponudila je Pinku, te je posle nekoliko dana bila pozvana da radi na Pink World-u. Trenutno radi u Marketingu kompanije British Motors (Jaguar i Land Rover).

Danas za naš portal daje svojih 5 preporuka koje ne smete zaobići!

Foto: Promo


FILM

"Teorija svega" - predivan film, za sva vremena. Neko ga je već opisao kao "Maestralno delo umeća i savršenstva”" Shvatila sam to kao umeće življenja i shvatanje savršenstva života, takvog kakav jeste, što ovaj film upravo i opisuje. Čista emocija. Životna inspiracija. Još jedan dokaz da ljubav menja sve(t). Moja topla preporuka.

www.imdb.com

Foto: Promo


KNJIGA

"Razgovori s Bogom" čiji autor Nil Donald Volš opisuje svoje jedinstveno iskustvo i uvodi čitaoca u drugi svet, menja pogled na život, veru i, iznad svega, sebe. Ovu knjigu, od srca, preporučujem svakome ko želi da radi na sebi, ko traži odgovore na određene životne situacije. Dok čitate knjigu, možete postaviti ta ista pitanja i možda doživeti isto što se dogodilo autoru.

www.delfi.rs

Foto: Promo


PREDSTAVA

"Krčmarica Mirandolina" u pozorištu Boško Buha. Ovu predstavu sam gledala tri puta do sada, što je i više nego dobra preporuka sa moje strane. Svaki put me je iznova ostavljala bez daha. Izvor smeha i pozitivne energije, pre svega. Beskrajno šarmantna Katarina Žutić je savršeno iznela ulogu Mirandoline, emotivne manipulatorke koja je tu da pokaže i dokaže šta sve moze ženski sarm. Dok veoma spontani, a takođe i šarmantni Andrija Milošević, drži do svojih muških principa i želi da je uveri da to kod njega ne prolazi tako lako... Ali, bezuspešno!

buha.rs

Foto: djokernole/Instagram


LIČNOST

Novak Đoković. Njegov uspeh i rad veoma inspirišu i motivišu. Drago mi je kada čujem da je upravo on idol mladih i da se ugledaju na njega. Nikada nisam imala idola, uvek sam težila da budem svoja i sama "utabam" svoju stazu, ali kada je reč o ličnosti čiji rad i način života izuzetno cenim, uvek prvo pomislim na njega.

novakdjokovic.com

Foto: Ilustracija/Pixabay

RECEPT

Salata je moj izbor za obroke tokom ovih vrelih, letnjih dana. U jednom beogradskom restoranu sam se zaljubila u salatu sa biftekom i bebi spanaćem, pa ću recept, od srca, podeliti i sa vama.

Od sastojaka vam je potrebno:
- 1 pakovanje baby spanaća
- 1 pakovanje baby mix salata
- Malo rukole
- Nekoliko čeri paradajza
- Oko 400 g bifteka (ili mesa po želji)
- Malo parmezana

Za preliv:

- 40 ml maslinovog ulja
- Malo sirćeta
- 1 kašičica senfa
- Dve kašike vode
- Pola kašičice slatke aleve paprike

Priprema:

Ispeći meso, a zatim ga iseći na kockice.
Sjediniti sastojke za preliv, a potom istim preliti oprane salate.
Dodati čeri paradajz, meso i parmezan.

Prijatno!

Autor: Nina Dotlić

Pogledajte još