ZLATO TATINO, NE MOGU DA TE VIDIM NI ČUJEM: Lukas pati jer ne viđa ćerkicu Viktoriju

Foto: aleksandar_vuksanovic_official
0

Pevač Aca Lukas prolazi kroz težak period. Njegove najveće strepnje, da neće moći da bude blizu svoje ćerke Viktorije, su se donekle obistinile.

Nakon što mu je određena zabrana prilaska Sonji, njegova i dalje zakonita supruga je izgleda odlučila da mu ne dopusti da viđa niti čuje ćerku Viktoriju. Njegovoj naslednici oduzet je telefon.

Zlato tatino, sada tata ne može da te vidi i čuje. Ali, dušo moja jedina, ako u ovoj zemlji ima zakona za tatu, biće ga i za mamu! Uskoro će tebe tvoj tata zagrliti, poljubiti i biti sa tobom do mile volje. Viki, volim te i niko nikada neće stati između nas pa makar to bila i tvoja mama. Voli te tvoj tata – napisao je Lukas na svom Instagram profilu.

Pevač već nekoliko dana ne može da se pomiri sa činjenicom da mu nije dozvoljeno da viđa svoju ćerku, a još veća bol usledila je kada je njegovoj mezimici oduzet mobilni pa više ne mogu da budu ni tim putem u kontaktu.

Podsetimo, Lukas se nakon navodnog fizičkog nasrtaja na suprugu Sonju prijavio u policiju i prihvatio nagodbu. Osuđen je na deset meseci uslovnog zatvora sa rokom provere od tri godine i 18 meseci zabrane prilaska gospođi Vuksanović.

Izvor: Blic
Foto: aleksandar_vuksanovic_official

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.