TREĆA SREĆA: Oženio se bivši muž Snežane Dakić

Venčanje su planirali poslednjih nekoliko meseci, a u nedelju po podne, u prisutvu članova porodice i bliskih prijatelja, izgovorili su sudbonosno "da" u jednom beogradskom hotelu.

Kako Mikić nikada nije bio preterani ljubitelj medijske pažnje, tako se i ovoga puta potrudio da se sve odigra daleko od očiju javnosti.

- Vladimir nije mario za novac kada je reč o venčanju. S obzirom na to da je ovo njegov treći brak, želeo je da mu treća sreća bude u svakom smislu - kaže izvor blizak Vladimiru i otkriva detalje venčanja.

- Jovana i on su izabrali najskuplji paket koji hotel nudi mladencima za venčanje. Cena po osobi u okviru tog paketa iznosila je sedamdeset pet evra po osobi, a venčanju je prisutvovalo blizu dvesta zvanica, koje su uživale u luksuzno dekorisanoj balskoj sali, kao i u raznim đakonijama pripremljenim za tu priliku. Na svakom stolu je bio odštampan meni za sve goste, sala je bila dekorisana u belo, dok je mladenački sto bio postavljen u samom centru sale - otkriva izvor.

Kako su Vladimir i Jovana veliki ljubitelji pop zvezde Selin Dion, njihov prvi ples je bio upravo uz njenu pesmu.

- Kada su se čuli prvi taktovi pesme „Power of love”, njih dvoje su izašli na podijum i zaplesali, a pomoću specijalnih mašina za dim puštena je gusta dimna zavesa, koja je stvorila neverovatan efekat prave bajke. Sve je bilo veličanstveno, baš kao u filmu - otkriva izvor i dodaje:

- Kada je ples bio gotov, mladenci su zajedno sa gostima izašli na terasu, gde je bio priređen veliki vatromet, koji je trajao gotovo sat vremena - dodaje izvor.

Kada su novinari pozvali Vladimira da mu čestitaju na venčanju, on je bio i te kako raspoložen.

- Hvala vam od srca. Malo sam promukao, pa ne mogu puno da pričam, ali će ovoga puta zaista biti treća sreća - rekao je sa osmehom kada smo ga upitali da li je treći brak zauvek.

Na pitanje da li bi voleo da sa Jovanom dobije dete, Vladimir je sa osmehom rekao.

- Naravno, radimo na tome.

Izvor: Alo!
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još