NEMA VEZE SA POLITIKOM: Hadžihafizbegović progovorio o skandalu u Beogradu


Kultna sarajevska humoristička predstava "Audicija" odigrana je sinoć na sceni Sava centra posle 30 godina, što je, prema nekim medijima, izazvalo kontroverze, dok glumac Emir Hadžihafisbegović kaže da je na sceni izgovarao tekst predstave, kao što je to slučaj u bilo kom drugom gradu.

Deo beogradskih medija opisao je sinoćnje izvođenje "Audicije" u Beogradu kao skandal, jer je, kako navode, Hadžihafizbegović iskoristo boravak na sceni Sava centra za "politički govor u kojem izgovara reči iz svog manifesta "Bosna, moja jedina domovina", koji govori na svim političkim skupovima i počastima armije BiH".

Popularni glumac napominje da je u tranformaciji na sceni navukao kožnu jaknu i kapu, okrenuo se prema publici i nastavio sa predstavom, kao što je to slučaj na sceni u bilo kom gradu gde je igrana "Audicija".

- Dobio sam frenetičan aplauz nakon što sam izgovorio monolog koji je deo predstave. Govorio sam o bogatstvu i prednostima multikulturalnog zajedničkog života u Bosni i Hercegovini. Ljudi su tada aplaudirali i nijednog momenta nisam primetio da bilo ko negoduje iz publike - kazao je Hadžihafizbegović.

Izvor: Alo!/Tanjug
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još