DINO BI BIO PONOSAN: Ela Dvornik uživa u rođenju svoje mezimice!

Hrvatska blogerka Ela Dvornik porodila se pre samo mesec dana, sat vremena iza ponoći, a njen verenik Čarls Pirs i ona su devojčici dali ime Bali Di.

Koliko uživa u rođenju svoje ćerkice Ela Dvornik pokazuje fotografijama koje vrlo često objavljuje, a na kojima vidno uživa sa malenom Bali.

Ono što je sigurno jeste da bi pokojni pevač Dino Dvornik bio ponosan na svoju ćerku, na njen materinski instikt i ljubav i pažnju koju ona poklanja svojoj mezimici.

- Bali bi trebala da bude definicija fraze: "spava kao beba" - kaže ćerka preminulog pevača kojoj malena Bali očigledo ne pravi probleme jer je, po svemu sudeći mirna beba koja dosta spava pa samim tim dozvoljava svojim roditeljima da se i oni odmore.

Podsećamo, Ela se porodila tri nedelje ranije, a na svom Instagramu je objavila da je imala poteškoća, ali je njen verenik, sa kojim je već tri godine u srećnoj vezi, sve vreme bio uz nju.

- Prase moje malo, dobila je kilu od dana kada smo izašle iz porodilišta - navela je blogerka pored fotografije svoje devojčice.

Takođe, Ela je boravila u porodilištu i nadala se da će trudnoću izgurati do samog kraja, ali mezimica je bila nestrpljiva te je stigla pre vremena, a Eline porođajne muke su trajale duže od 36 sati.

Autor: nadlanu.com/D.M.Pavlović
Foto: elladvornik/Instagram

Pogledajte još