HOROSKOP STARIH SLOVENA: Nepogrešiv - otkriva vaš pravi karakter!

01.05. - 10.05. Đurđevak

Vi ste iskrena dušica neiskvarenog srca, koja često pati zbog iskvarenosti okoline. Žena đurđevak mora u životu da ima zaštitnika koji će je braniti od svih nedaća. U poslu imate više sreće, ali prekomerna ambicija može baš dati suprotan efekat i dovesti vas do ruba uništenja.

11.05. - 22.05. Prkos

Vi ste destruktivna, ratoborna osoba koja uvek očekuje razočaranje, čak i od voljenih osoba. Ljudi oko vas imaju problem u slaganju s vama i u poslovnom i u privatnom smislu. Ali, oni koji uspeju sa vama da nađu zajednički jezik, mogu se u potpunosti pouzdati u vas, jer ste u duši vrlo brižni i vredni. Ipak, zbog svoje ličnosti najveći ste neprijatelj sami sebi.

22.05. - 31.05. Kamilica

Nije uvek lako prepoznati jeste li zaljubljeni ili samo glumite. Uprkos vrlo privlačnoj ličnosti, često ste vrlo dvolični i bezosećajni. U stanju ste da zbog male koristi uništite godine predanog rada i nikada se ne zna kako ćete reagovati.

01.06. - 11.06. Zvončić

Vrlo ste konzervativni i svaka najmanja promena može vas izbaciti iz takta i baciti u depresiju i očaj. Najbolje se osećate okuženi porodicom kod kuće i od tuda crpite svu snagu. Volite vozove, a mrzite avione.

12.06. - 21.06. Krasuljak

Ne može se reći da ste posebno hrabra ili romantična osoba. Znate biti sramežljivi, tihi, oprezni i pažljivi i ne volite biti u središtu događanja. Ipak, dobro znate šta želite od života i šta vam tačno odgovara, te zbog toga možete da ostvarite zavidne rezultate.

22.06. - 01.07. Lala

Energična ste i samouverena osoba, a suprotan pol vam doslovno jede iz šake. Žene lale su vrlo energične i posesivne osobe koje imaju vrlo visoko mišljenje o sebi, a muškarci imaju manire i ponašaju se kao nepopravljivi zavodnici. Dovoljno je da maknete prstom i oko vas se sve uskomeša, a vrlo vas je teško naterati da priznate grešku, ma koliko grešili.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI!

Pogledajte još