MOJE ĆERKE KRIJU KO IM JE OTAC: Saša Matić iskreno o porodici i roditeljstvu

Pevač Saša Matić, koji se uveliko priprema za dva velika koncerta u Štark areni 8. i 9. marta, tvrdi da mu je porodica najveći oslonac u poslu i životu. Bez obzira na svoju popularnost i hitove na kojima već godinama gradi svoju karijeru, najsrećniji je ipak kada vreme provodi sa suprugom Anđom i ćerkama Aleksandrom (14) i Tarom (10). Koliko god da je često odsutan od kuće zbog poslovnih obaveza, trudi se da nadoknadi izgubljeno vreme sa svojim damama i usreći ih svojim postupcima i pažnjom.

- Neke stvari ostavljam samo za sebe i u javnosti ne volim da previše eksponiram svoju porodicu. O svojim ćerkama ne pričam previše da ne bi ispalo da su one posebnije od ostale dece - kaže Saša i opisuje da ne forsira svoje naslednice da se bave muzikom jer one imaju pravo da izaberu svoju sferu interesovanja. Iako su Aleksandra i Tara svesne tatine slave, u školi ne ističu ko im je otac.


- Upravo zbog toga se trudim da malo pričam o njima, jer će one odlučiti čime će se baviti. Zasad im škola ide dobro i supruga i ja nemamo nikakvih problema. Mnogi u razredu starije ćerke nisu ni znali ko joj je tata. Obe žive sasvim normalno i nikada ih ne opterećujem time da slušaju moje pesme. Što bi Slobodan Milošević rekao, "svako je na svojim radnim zadacima". Nedavno mi je Aleksandra otkrila da skoro svi u njenoj školi pevaju moju novu pesmu "Sve bi, sve bi ja i ti kad nas niko ne vidi" - opisuje Saša i dodaje:

- Ipak, moje ćerke su svesne tatine popularnosti, ali nikada to nisu potencirale u društvu. Neke drugarice im govore da je super to što im je tata pevač, ali ja ih učim da nema veze ko sam i šta sam - kaže pevač i opisuje na koji način usrećuje porodicu kada se vrati s puta.

- Trudim se da kvalitetno provedem vreme sa suprugom i ćerkama kad sam slobodan. Nedavno smo bili na godišnjem odmoru u Zanzibaru i super smo se proveli. Mnogo volim da plivam, pa smo tako i ispunjavali vreme. Imamo naše rituale, pa čim ustanemo, spremamo doručak, onda smo odlazili na plažu i svako je radio ono što mu prija. Inače, gledam da to malo vremena kad smo zajedno provedemo maksimalno opušteno i bez tenzije - kaže folk zvezda.

Vlasnik brojnih hitova ističe da živi u skladnom braku sa suprugom Anđom, koja mu je velika podrška.

- Najveći uspeh svakog braka jeste ako partner može da vas prati. Ako to uspe, živećete lepo i funkcionisati. U suprotnom, od toga nema ništa. Mene supruga i dalje prati, to je najbitnije - kaže Saša, koji se raduje predstojećim koncertima.

- Sve je spremno. Moram da napomenem da smo 14. februara imali ozbiljan koncert u Novom Sadu i to je uvod za beogradsku Štark arenu. Orkestar, moj tim i ja shvatili smo da smo na visini zadatka i tu nema neke bojazni da neće biti kako treba. Kada sam počeo da sviram prve taktove pesme "Ne bih ništa menjao", energija s početka trajala je do samog kraja koncerta - završava pevač.

Izvor: Glossy
Foto: Youtube - printskrin

Pogledajte još