NIJE ŽELEO NAGRADE: Sloba pobesneo jer je publika u studiju izviždala Lunu, dok je Kija dočekana ovacijama oduševljenja! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović prošle noći nastupili su zajedno na Zadrugoviziji 3 i svojim nastupom oduševili su stručni žiri, fejsbuk pratioce i publiku.

Iako su mnogi očekivali da će čak tri pobede oduševiti Radanovića, on je napustio šou i vratio se u Belu kuću pošto se posvađao sa svojom ljubavnicom Lunom Đogani.

Sloba je bio vidno neraspoložen i besan, jer mu nimalo nije prijao osećaj kada su se iz publike u studiju čuli zvuci koji nisu odobravali njeno pojavljivanje na sceni.

- Ovo je njena (Kijina) pobeda, nije moja! Oni su njoj skandirali kada je izašla "Kija, Kija...", a njoj (Luni) su vikali "Uaaa!"... Šabani šabanski! - objasnio je Sloba.

- Ti si se zbog toga iznervirao? - pitao je Bora.

- Neka se nose! Ne zanima me ništa više, ni te pobede, ni nagrade! Po*erem se na nagrade i pare! - rekao je Radanović, koji je pre toga po kući podelio novac koji je zaradio za tri pobede sa Kijom!

Naime, iako je bio besan zbog toga što se posvađao sa Lunom koja ga je napala da ju je ponizio, Sloba se "istresao" na drugoj strani, tačnije na način da ne prihvati nijednu nagradu koju je dobio pobedivši sa Kijom.

Nekoliko minuta pre razgovora sa Borom Santanom, o istoj temi Radanović je pričao sa Lunom Đogani.

- Evo, kunem ti se, u ovakvim situacijama izgubim volju za životom! - rekao je Radanović.

- Šta se sad desilo pa si se toliko razočarao, šta se promenilo to?! - pitala je Luna.

- Razočaran sam u sve, ovo je pobeda njena, a ne moja. Nikad nikom neću moći da objasnim šta je u mojoj glavi i ne želim, prolupao sam. Imamo još 20 dana samo - rekao je Sloba.

- Ja sam tvoj prijatelj - rekla je Luna.

Niko me ne razume, ja sam svoj život ostavio ovde...nikad ti neće biti jasno, nikad. Niko se neće igrati mojim živcima! - rekao je Sloba.

.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još