Toti i Toni izostavljeni sa spiska za SP

RIM, 11. maja 2010. (Beta-AP) - Italijanski fudbaleri Frančesko Toti i Luka Toni ne nalaze se na objevljenom spisku igrača za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Toti se povukao iz reprezentacije pošto je pomogao Italiji da osvoji titulu na Svetskom prvenstvu 2006. godine, ali se spekulisalo da bi mogao ponovo da bude u timu.

Toni je bio glavni strelac Italije na SP 2006. i na EP 2008, međutim, izgubio je mesto u nacionalnom timu pošto je imao problema u Bajernu iz Minhena na početku sezone.

Toti je prešao u Romu u januaru kako bi pomogao ekipi da održi korak sa vodećim Interom.

Golmani: Bufon (Juventus), Marketi (Kaljari), De Santis (Napoli), Sirigu (Palermo)

Odbrana: Boketi (Đenova), Bonući (Bari), F. Kanavaro (Juventus), Kasani (Palermo), Kjelini (Juventus), Krišito (Juventus), Groso (Juventus), Mađio (Napoli), Zambrota (Milan)

Vezni red: Kamoranezi (Juventus), Kandreva (Juventus), Kosu (Kaljari), De Rosi (Roma), Gatuzo (Milan), Markisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdorija), Pepe (Udineze), Pirlo (Milan)

Napad: Borijelo (Milan), Di Natale (Udineze), Đilardino (Fiorentina), Jakvinta (Juventus), Pacini (Sampdorija), Rosi (Viljareal), Kvaljarela (Napoli)

Pogledajte još