OD TEMELJA PA DO KROVA: Milica Dabović se pohvalila majstorskim radovima! (FOTO)

Milica Dabović oduševila je fanove fotografijama na kojim vredno radi na izgradnji novog objekta koji će po svemu sudeći služiti za porodično uživanje.

Bivša košarkašica oglasila se dugačkom porukom ispod objave i otkrila jedan od razloga zbog kojeg je postigla zavidne uspehe u sportskoj karijeri.

- Većinu ljudi bar onih koje ja znam život nije mazio. Detinjstva nisu bila baš najsjajnija, najsrećnija,najlepša, najradosnija i nije bilo dali mogu, hoću ili želim, bilo je moraš i možeš!! Od malena sam shvatila šta je krvavi rad,kako na terenu tako i van njega. Bilo je tako ali imala sam volju, čelicne živce, strpljenje, dobru dušu i veliko srce. Uvek sam bila spremna za akcije, da su to samo bile akcije...bila sam spremna da ginem,za porodicu, za prijatelje, za tim za sve, možda sam baš zbog toga došla do olimpijske bronze i evropskog zlata. Ne vraćam se šta je bilo, razmišljam šta će biti, šta treba mogu,hoću i želim i verujte mi bilo je teško ovih i dana popunjavatu rupe kamenjem, peskom, cementirati,kopati, krampati ali uz pravog čoveka uspeš i nije me stid što se time u 36. godini mogu pohvaliti. Iznela sam milion kanti peska, kamenja, temelji su popunjeni a ploča me čeka dok se ne vratim sa puta. Kaže tata zaslužila sam odmor! - napisala je.

Fanovi su bili oduševljeni prizorom i pohvalili su Miličin rad i trud.

- Na dobrim temeljima koji u sebi imaju ljubav , znoj ,volju i snagu sve čvrsto stoji - glasio je jedan od komentara

Foto: milicamrvica/Instagram

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: milicamrvica/Instagram

Pogledajte još