Za utorak, 17. avgust 2010.

0

BEOGRAD, 17. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili privrednim temama.

BEOGRAD, 17. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili privrednim temama.

ALO – List pod naslovom „Bebe bez mleka, a ministar se brčka za sve pare!!!“, piše da se ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević odmara u Turskoj, uprkos nestašicama i poskupljenjima na prehrambenom tržištu.

BLIC – „Od nedelje bez mleka“, o tome da su farmeri odlučili da obustave isporuke mleka. „Učlanjenjem u SNS sudije krše Ustav“, povodom navoda naprednjaka o novim članovima SNS. „Veštaci su lažirali nalaz o smrti Dade Vujasinović“, roditelji novinarke govore o reviziji postupka.

VEČERNJE NOVOSTI – „Rampa Srbiji“, o zahtevima iz Brisela za dalju evropsku integraciju Srbiju. „Otrova ima i na tezgama“, o kontroli na pijacama širom Srbije. „Narodu moramo pomoći“, list piše da je moguć nov model isplate kosovskog dodatka za zaposlene u državnim institucijama u pokrajini.

DANAS – „Šešelj se ne vraća pre Nove godine“, list piše da su radikali svesni da nije realno da se u septembru iz Haga u Srbiju vrati lider SRS Vojislava Šešelja. „Država nemilice troši svoj ‘štek'“, o tome da je Vlada Srbije pokvarila svoju poziciju u bankama.

KURIR – „Kako se kupuju lažne penzije?“, naslov je teme kojom list nastavlja da se bavi i u ovom broju. O najavi poskupljenja „Narode, hleb od nedelje 60 dinara!“.

POLITIKA – „Hipo trese region“, o provizijama od prodaje nekretnina u novobeogradskom naselju Belvil. „Kasne radovi na preuređenju kliničkih centara“, list piše da nadležni tvrde da će posao biti završen do kraja 2012.

PREŠ – „Mutant-muve napale Srbiju“, o muvama čiji ujedi izazivaju otoke i gnojne upale. „Moramo sprečiti invaziju Hrvata“, o upozorenju srpskih privrednika da će Srbija postati hrvatska kolonija ako država i dalje bude dozvoljavala da oni kupuju najprofitabilnije srpske firme.

PRIVREDNI PREGLED – „Petu reviziju Srbija čeka (ne)mirna“, o stanju domaće ekonomije uoči nove runde pregovora Vlade Srbije i Misije MMF o nastavku aranžmana sa tom finansijskom institucijom. O tome da Naftna industrija Srbije izlazi na berzansko tržište „NIS podneo zahtev za prijem akcija na Berzu“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.