Hodžson: Maskerano još daleko od Barselone

MANČESTER, 24. avgusta 2010. (Beta-AP) - Trener fudbalera Liverpula Roj Hodžson istakao je da bi Argentinac Havijer Maskerano mogao i da ostane u tom timu, pošto ponuda Barselone ne zadovoljava engleski klub.

Maskerano je još ranije izrazio želju da napusti Liverpul zbog čega nije bio u timu koji je sinoć pretrpeo poraz od Mančester Sitija od 0:3. To je bila najubedljivija pobeda Sitija nad Liverpulom u poslednje 73 godine.

"Havijer u glavi nije spreman da igra. Očigledno je da ga je omela ponude Barselone. Ali, nažalost, trenutno je veoma velika razlika između obeštećenja koje klub smatra za realno i obeštećenja koje nam se nudi", istakao je Hodžson.

"Ako se situacija ne reši Havijer bi još dugo mogao da bude nesrećan", nagovestio je Hodžson mogući razvoj situacije i dodao da lično ne želi da Maskerano ode iz Liverpula.

Liverpul još od ranije traži nove vlasnike koji bi isplatili dugove kluba, ali navodno nema potrebu da prodaje igrače da bi zakrpio finansijske rupe.

Još manje problema ima Mančester Siti čiji je vlasnik Šeik Mansur sinoć prvi put uživo gledao ekipu u koju je samo u toku letnjeg prelaznog roka uložio 180 miliona funti. Klub je kupio 2008. godine.

Pogledajte još