Kapelo: Mogu da podnesem pritisak

0

BEOGRAD, 3. septembra 2010. (Beta) – Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Fabio Kapelo rekao je da ga pritisak sa kojim se suočava uoči početka kvalifikacija za EP 2012. godine dodatno motiviše.

BEOGRAD, 3. septembra 2010. (Beta) – Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Fabio Kapelo rekao je da ga pritisak sa kojim se suočava uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine dodatno motiviše i da je u karijeri bio u mnogo lošijim situacijama koje je uspešno prevazišao.

„Ne, ovo nije najgora situacija u kojoj sam bio. Bilo je dva, tri slučaja – jednom kada sam trenirao Real Madrid, a drugi put Milan. Nadam se da ću zbog pritiska biti još bolji – do sada je tako bilo„, rekao je Kapelo, preneo je danas Skaj Sports.

Mediji i navijači u Engleskoj konstantno kritikuju Kapela zbog loših igara i rezultata reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Posle dobrih rezultata u kvalifikacijama za Mundijal, Engleska je takmičenja na turniru završila u osmini finala, porazom od Nemačke 4:1.

Takmičenje u kvalifijacijama Engleska počinje danas utakmicom protiv Bugarske na Vembliju, a četiri dana kasnije igraće u Bazelu sa Švajcarskom. U slučaju neuspeha u prva dva meča ponovo bi mogla da se pokrene pričao o Kapelovoj smeni sa mesta selektora.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.