Za petak, 10. septembar 2010. godine

0

BEOGRAD, 10. septembra 2010. (Beta) – Beogradski listovi su na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvetili sednici Generalne skupštine (GS) UN na čijem je dnevnom redu i rezolucija o Kosovu koju je podnela Srbija.

BEOGRAD, 10. septembra 2010. (Beta) – Beogradski listovi su na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvetili sednici Generalne skupštine (GS) UN na čijem je dnevnom redu i rezolucija o Kosovu koju je podnela Srbija.

ALO – Pod naslovom „Tači podržao srpsku rezoluciju“, o usvajanju srpske rezolucije u GS UN. „Antić leti u ponedeljak“, naslov je teksta koji najavljuje odlazak selektora fudbalera Srbije.

BLIC – „Beograd spreman za pregovore sa Prištinom“, o tome da izmene prvobitne rezolucije o Kosovu omogućuju razgovore „o temama od nacionalnog značaja“. „Država mora da spreči monopol NIS-a od 2011.“, piše list. „Cena struje ista do kraja godine“, o poskupljenjima u zemlji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Otvoren put dijalogu“, o Generalnoj skupštini UN. „8 milijardi zaradili na kursu evra“, o zaradama banaka u Srbiji. „Gepek kao knjižara“, o uličnoj prodaji knjiga.

DANAS – „Tekstom zadovoljni i Beograd i Priština“, o Generalnoj skupštini UN. „Država dugo ignorisala probleme u Sandžaku“, naslov je intervjua sa predsednikom Liberalno demokratske partije Čedomirom Jovanovićem. „Hajka na nas nije slučajna“, tvrde analitičari Đorđe Vukadinović i Slobodan Antonić.

KURIR – List piše o nezgodi u Svrljigu u kojoj je oštećen krov porodične kuće – „Gromada od leda pala na kuću“. „Tera firme u bankrot“, tekst je o poslovanju vlasnika Delte Miroslava Miškovića.

POLITIKA – „Generalna skupština UN usvojila rezoluciju Srbije i EU o Kosovu“, o glasanju o rezoluciji. „Bivšem radniku BIA oduzeti apartmani na Tari“, list piše da je Vladimiru P. koji je optužen za zloupotrebu službenog položaja Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom oduzela dva apartmana. „Čanka i Pajtića podelio most kod Sremske Rače“, o polemici Lige socijaldemokrata Vojvodine i Demokratske stranke povodom izgradnje mosta na granici Srbije i Bosne i Hercegovine.

PREŠ – Pod naslovom „EPS pljačka potrošače“, list piše o novoj taksi za struju. „Srpski vaterpolisti izgubili od Hrvata!“, o vaterpolo turniru u Zagrebu.

PRIVREDNI PREGLED – „Vruć teret dele svi učesnici“, o grejanju i poskupljenju struje. O snadbevanju tržišta mlekom – „Puna čaša mleka već od idućeg meseca“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.