Sajam knjiga pod sloganom Pamet u glavu

0

BEOGRAD, 30. septembra 2010. (Beta) – Međunarodni sajam knjiga u Beogradu, čiji će počasni gost ove godine biti Švedska, biće održan od 25. do 31. oktobra pod sloganom "Pamet u glavu", najavili su u četvrtak organizatori te manifestacije.

BEOGRAD, 30. septembra 2010. (Beta) – Međunarodni sajam knjiga u Beogradu, čiji će počasni gost ove godine biti Švedska, biće održan od 25. do 31. oktobra pod sloganom „Pamet u glavu“, najavili su u četvrtak organizatori te manifestacije.

Predsednik Upravnog odbora Sajma knjiga u Beogradu Željko Ožegović rekao je na konferenciji za novinare da će manifestacija zadržati prošlogodišnji izlagački koncept, kao i cene ulaznica, koje će za pojedinačne posete koštati 250, a za grupne 150 dinara.

Kako je ranije najavljeno, na Sajmu će ove godine, pored Švedske kao počasnog gosta, učestvovati i drugi izdavači iz inostranstva, među kojima su brojni gosti iz regiona i, prvi put, izdavači iz Slovačke i Holandije.

Najavljeni su i gosti iz Grčke, Japana, Rusije, Nemačke, Italije, Španije, Austrije, Portugalije, Izraela, Brazila, Irana, Angole, a na Sajmu će i ove godine, po četvrti put, učestvovati evropski kulturni centri u Beogradu, na zajedničkom štandu EUNIK-a.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.